Nousu nolosta bloggaajan suosikiksi!

Joko olette tutustuneet K-ryhmän oman tuotemerkin Annon uuteen kevätmallistoon ja käyneet katsomassa keväistä esitettä? Aikaisempina vuosina kauppojen omat merkit ovat olleet mielestäni todella vanhanaikaisia, tylsiä ja ehkä jopa hieman noloja. Sellaisia hölmöillä printeillä varustettuja astioita, huonosti istuvia vaatteita tai halvan kopion näköisiä tuotteita jostain tunnetusta designtuotteesta. 

Kehitystä on kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa havaittavissa ja olen kiinnittänyt huomiota monen merkin upeaan suunnitteluun ja muotoiluun, joka vetoaa skandinaaviseen sisustusmakuuni. Uskon tämän johtuvan siitä, että monet merkit ovat saaneet yhteistyösuunnittelijoikseen suomalaisia ammattilaisia.

Anno on jo pidempään ollut yksi suosikeistani ja tämän kevään mallisto vahvistaa tunnettani ja kiintymystäni tähän merkkiin. Vai mitä itse olette mieltä näistä tämän kevään väreistä ja kuoseista?
Mielestäni Annon kevätmallisto on todella onnistunut. Aikaisempien kausien tuotteiden joukosta on myös löytynyt omia suosikkejani ja moni blogeja lukeva ihminen tuntee varmasti myös Annon suuren suosion saavuttaneen Jalpaikka maton. Tavalliseen tapaan kasasin jälleen myös omat lempituotteeni Annon kevään mallistosta.

1. Rahi koristetyyny 12,99e, 2. Timantti taulu 16,95e, 3. Pelto pussilakanasetti 29,90e, 4. Talo seinähylly 22,95e, 5. Vekki maljakko alk. 14,95e, 6. Nappi koristetyyny 14,99e, 7. Kettu koristetyyny 12,99e, 8. Paperisuojaruukku alk. 1,95e


Uudelle vaaleanharmaan väriselle sohvallemme sopisi kivasti kevään tullessa hieman pastellin sävyä tyynyjen muodossa ja valitsinkin lempparityynyikseni vaaleanpunaisen Rahi koristetyynyn sekä harmaan ryhdikkään Nappi koristetyynyn. Lastenhuoneeseen olisi kiva tuoda hieman keltaista väriä ja ihana Kettu koristetyyny sopisi keltaisen Talo seinähyllyn kanssa sinne kivasti.

Paperiset suojaruukut ovat hauskat ja niihin sopisi hyvin esimerkiksi muutamia yrttejä kasvamaan kevään koittaessa. Toisaalta voi olla, että ottaisin ne johonkin aivan muuhun käyttöön, olen nimittäin pussukkahullu. Meiltä löytyy kaapeista jo nyt vaikka kuinka paljon eri kokoisia ja eri värisiä pussukoita, ne ovat niin käytännöllisiä tavaran kerääjiä! :)

Olen suunnitellut makkarin seinälle muutamaa tauluhyllyä, jotka on itseasiassa jo ostettukin, mutta odottavat vielä asennustaan. Timantti taulu ja Pelto pussilakanat sopisivat kivasti yhteen ja toisivat makkariinkin hieman kevään pastellisävyjä. 

Valkoiset Vekki maljakot ovat mielestäni todella onnistuneen näköiset, tämän maljakon aion ehdottomasti hommata meille, kunhan saan sellaisen hyppysiini.
1. Vesihyasinttikori alk. 9,95e, 2. Pyykkikori 14,95e, 3. Kuparikori alk. 23,95e


Annon valikoimiin on tullut myös tosi kivoja koreja esimerkiksi pyykeille, vilteille tai vaikkapa leluille. Vesihyasinttikori sopisi värinsä puolesta tosi hyvin meidän kylpyhuoneeseen, jossa lattialaatta on maanläheisen värinen vaalean beige. Toisaalta tykkään myös tuon keskimmäisen pyykkikorin muodosta tosi paljon, mutta ehkäpä sen voisi laittaa vaikkapa lastenhuoneeseen lelukoriksi! Kuparikorin haluaisin ehdottomasti meidän olohuoneeseen, meillä pyörii vilttejä siellä sun täällä ja tässä korissa niillä olisi vihdoin oma paikka.

Löytyikö näistä tuotteista jotain kivaa sun mieleen? :) Lisää Annon kevätmallistosta voi käydä lukemassa Elämäni Koti -sivuilta.

Kaikki kuvat: Anno, kevätesite
14 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Huomenna meen metästää noita nappityynyjä. Hayn dot tyynyn kaveriksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sait inspiraatiota! Itsekin kävin tänään hamstraamassa meille tuon nappityynyn, se on kyllä tosi kiva ja kooltaankin ihan reilun kokoinen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun myös ja kiva, että tämmöisiä niin sanottuja kevyempiäkin merkkejä nousee hienosti pinnalle! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kävinkin jo kurkkaamassa ja otan haasteen vastaan, kunhan kerkiän :)

   Poista
 4. Voi, täälläkin tykätään Annon tuotteista ja eilen niitä taas kävin hypistelemässä. Harmi vaan, että just nyt ei kotiin mitään tarvita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Mä kävin jo pari suosikkiani ostamassa, kohta tulossa niistä blogiinkin kuvia :)

   Poista
 5. Anno on kyllä nostanut tasoaan ja kuosit ovat ihania, jopa parempia kuin kalliimmilla merkeillä. :) Hyvä postaus!
  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Musta on hienoa, että saadaan yhteistyöhön suomalaisia muotoilun ammattilaisia suunnittelemaan kaikkia ihania kuoseja ja muotoja. :)

   Poista
 6. Anno on ihana ja valikoimaa on todella paljon! Kiva kun ovat mukavan hintaisia. Taitaa olla pakko kotiuttaa muutama noista sinun valitsemista suosikeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsekin kävin hakemassa nuo suosikkityynyt meille :) Huomasin samalla, että Annolla on ihan hirveesti ihania kankaita! Näistä ei netissä ole kuin murto-osa, joten jos tykkää itse surrutella ompelukoneella, niin Annolta löytyy hirveästi valinnanvaraa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Minun myös! Hih ja onhan tämäkin ihan oikea merkki, vaikka ei nyt sellainen maailmanlaajuinen brändi olekaan :D

   Poista