Nahkaiset suojakuoret puhelimeen

Monet tuntee mut "omenahulluna", eli Apple-fanina. Kotoa löytyy tällä hetkellä kaksi iPadia, MacBook Air ja AirPort Time Capsule sekä AppleTv. Jouluna iPhone 5 vaihtui numeroa suurempaan eli iPhone kutoseen.

Olen jo jonkin aikaa etsinyt tyylikkäitä suojakuoria puhelimeen ja itseasiassa edellinenkin puhelimeni oli pitkään vailla kuoria, kun mun silmää miellyttäviä ei löytynyt mistään. Löysin kuitenkin vuoden vaihteen jälkeen Mukama.fi -verkkokaupan ja heidän valikoimistaan löytyi mun makuun täydelliset suojakuoret uuteen puhelimeen. Sain hienon mahdollisuuden tehdä Mukaman kanssa yhteistyötä ja pääsin valitsemaan heidän verkkokaupastaan lempparituotteeni! 
Päädyin vaaleanruskeaan Mujjon iPhone 6 suojakanteen. Tämä suojakuori on ulkonäöltään todella tyylikäs, huolitellun ja klassisen näköinen. Se on valmistettu parkitusta nahasta ja värivaihtoehtona Mukama.fi -verkkosivuilla on vaaleanruskean lisäksi musta ja harmaa. Takakannessa on tilaa esimerkiksi useimmiten käytetyille pankki-/luottokorteille. Ulkonäkönsä puolesta se sopii sekä miehelle että naiselle enkä yhtään ihmettele, että se on Mukaman myydyin tuote.
Suojakuori saapui erittäin pätevän näköisessä laatikossa ja mukana oli pieni valkoinen kortti, joka toimii tuotteen aitoustodistuksena ja on samalla merkki hyväksytystä laatutarkastuksesta. Suojakuori tuntuu kädessä pehmeältä, napakalta ja se näyttää todella viimeistellyltä. Miehenikin kyseli, että missäs hänen suojakuorensa on? :)Kasasin vielä Mukama.fi -verkkokaupasta omat suosikkini. Verkkokaupan valikoima on laaja ja tuotevalikoimassa on paljon tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita, merkkeinä esimerkiksi Bellroy, Field Notes, Mujjo, Costo, Klean Kanteen.

Omiksi suosikkituotteikseni valikoitui tietysti Applen tuotteille sopivat suojakotelot, esimerkiksi MacBookille sopiva Mujjon Folio -suojakotelo ja iPadille sopiva Mujjon Envelope -suojakuori. Monta ulkomaanmatkaa on jo tehty laitteiden kanssa ilman asianmukaisia suojakoteloita ja nämä Mujjon suojakotelot sopisivat omaan tyyliini erinomaisesti.

Kirjoittelen myös todella paljon asioita ylös ihan kynää ja paperia käyttäen, joten Field Notesin muistivihkot tulisivat varmasti kovaan käyttöön. Niissä on jokin yksinkertainen ja graafinen muoto, joka viehättää mun silmää. Vaikka kännykkäänkin on nykyään niin helppo laittaa nopeasti muistiinpanoja ylös, niin silti tykkään tehdä kaikki suunnitelmat vanhanaikaisesti vihkoon. 

Klean Kanteenin teräksinen juomapullo on myös ihan supertyylikäs. Omat juomapulloni ovat aina jotain uudelleen käytössä olevia vichypulloja ja niitä käytetään kunnes etikettikin on jo irronnut eikä pulloa enää hyväksytä palautusautomaattiin. Teräksinen ikipullo tulisi siis myös ehdottomasti tarpeeseen.
Olen palaamassa syksyllä töihin parin kotona olo vuoden jälkeen, joten tänä vuonna voisi olla aika päivittää nämä joka päiväiset mukana kulkevat tavarat ja suojakuoret. Myös ainakin yksi ulkomaanmatka on myös tiedossa, joten läppärin suojakuori on ehdottomasti hankintalistalla. Mitäs tykkäätte näistä tuotteista? :)

Yhteistyö: Mukama.fi
Ei kommentteja