Keittiön keväiset värit ja tuoksut

Meidän keittiössä on jo pitkään tuoksunut hyvältä. Sain nimittäin testattavaksi Methodin keittiönpuhdistukseen tarkoitettuja tuotteita ja näiden puhdistustuotteiden tuoksu on kyllä hurmannut mut.

Testissäni on ollut Methodin käsitiskiaine sekä yleispintojen puhdistussuihke. Nämä puhdistusaineet ovat myrkyttömiä, joten niitä voi huoletta käyttää varsinkin näin lapsiperheessä. Tuotteet on valmistettu myös luontoa ajatellen, esimerkiksi pullot on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmuovista.
Meidän perheessä käsinpesun saavat esimerkiksi paistinpannut, veitset ja puiset leikkuualustat. Tämä Methodin astianpesuvaahto on osoittautunut erinomaiseksi aineeksi ja lähinnä sen takia, että sitä tarvitsee käyttää suhteessa paljon vähemmän, kuin tavallista käsitiskille tarkoitettua puhdistusainetta. Pullossa oleva neste muuttuu suuttimen ansiosta vaahdoksi heti ulos tullessaan ja sitä on helppo annostella ja ruiskauttaa suoraan esimerkiksi astiaan kuivuneen ruoan päälle. Mulla on testauksessa raikkaan tuoksuinen sitruuna-minttu ja tämä tuoksu on todella miellyttävä. Puhdistusvoima on mielestäni yhtä pätevä, kuin missä tahansa muussa käytössäni olleessa astianpesuaineessa, mutta Methodin tuotteissa plussaa saa vielä pullon kaunis ulkomuoto - tätä puhdistusainetta kehtaa pitää pöydälläkin! Nyt voi ekoilla tyylikkäästi.Toinen ihan mielettömän hyvä aine on ollut Methodin yleispuhdistussuihke. Tuoksu on mieto, mutta todella ihana ja koko koti tuoksuu hetken siivoamisen jälkeen ihanan raikkaalta. Näitä tuotteita ostaisin ehdottomasti jo pelkästään tuoksun takia, sillä molemmat puhdistusaineet ovat todella miellyttävän tuoksuisia. Ne eivät pistä nenään tai ala ahdistamaan henkeä, vaan tuoksut ovat mietoja. Verigreipin tuoksuinen puhdistussuihke on heti valmis, suihkauta ja pyyhi. Sitä ei tarvitse huuhdella pois ja iso suihkepullo on todella riittoisa. Itse käytän tätä yleispuhdistussuihketta aina keittiön pintoihin sekä ruokapöydän puhdistukseen.
Nämä aineet ovat olleet meillä tosi tykättyjä ja kovassa käytössä, kuten aineen määrästä pulloissa voi huomata! Olettekos muut testailleet näitä Methodin tuotteita? :)

(Yhteistyössä: Eettinen Luksus)

6 kommenttia

 1. Näyttää kivoilta. =) mistä noit saa? En oo huomannu normi ruokakaupoissa. Mulla käytössä ecover merkkiset aineet :)
  T. Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Inka! Mä olen löytänyt ihan K-Raudoista ja jostain perus ruokakaupoista myös. Täältä näkee Methodin jälleenmyyjistä kattavan listan: http://www.eettinenluksus.fi/jaelleenmyyjaet-48/method-tuotteet

   Poista
 2. ite en muuta käytäkkään. Nyt ostin sitä ruostumattoman teräksen puhistuksen tarkotettua testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olisi kans kiva kokeilla! Meillä on myös pyykinpesuainetta ja se on tosi riittoisaa! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Itse tykkään tosi paljon, varsinkin toi myrkyttömyys ja säästävyys luontoa kohtaan on niin tärkeitä juttuja.

   Poista