Esittelyssä sohva: Ikea Kivik

Olen saanut tosi paljon kyselyitä meidän sohvasta ja päätin nyt tehdä siitä ihan erillisen postauksen. Muutimme uuteen asuntoon reilu vuosi sitten ja ostimme tänne uuteen kotiin myös uuden sohvan, sillä edellisen kodin sohva olisi ollut ihan liian pieni uuteen kotiin. Uusi sohva on Ikean kahden istuttava Kivik divaanisohva, johon on ostettu lisäksi vielä rahi.
Valitsimme sohvaan aluksi aivan väärän kankaan. Tullinge-kangas oli ihan liian tumma ja näytti ihan likaiselta ja tunkkaiselta alusta asti. Kangasvalinta osoittautui myös vääräksi lapsiperheeseen, sillä kaikki tahrat näkyivät sohvassa heti. Kun jopa kahvikuppi lämmitti rinkulan sohvan käsinojalle vaikka kupin pohja oli puhdas, päätin, että nyt on pakko hommata uudet päälliset. Voit käydä katsomassa kuvan sohvasta edellisellä kankaalla täältä!

Tämän hetkinen Isunda kangas on tosi onnistunut. Pinta on eläväinen ja vähän rosoinen eikä lainkaan samettinen, kuten edelliset päälliset olivat. Nämä päälliset eivät ole vesipestävät, eli niitä ei saisi laittaa pesukoneeseen. Olen saanut kuitenkin kommentteja muilta, että he ovat pesseet Isunda-kankaat koneessa eikä mitään ole tapahtunut. Onko joku onnistunut pilaamaan nämä samaiset kankaat konepesulla?

Katsoin myös tämän hetkisen hinnan sohvalle Ikean sivuilta. Tällä harmaalla Isunda kankaalla kahden istuttava divaanisohva maksaa 849e ja rahi 179e. Yhteensä 1028e. Sohvaan voi käydä tutustumassa lisää Ikean sivuilta.8 kommenttia

 1. Ihana sohva ja kuten jo tuolla fb-bloggaajien puolella kehuin, sulla on tosi kiva blogi. Liityin lukijaksi kun on niin yhteiset kiinnostuksen aiheetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Meen heti tutustumaan myös sun Villa Valkoon, nimi lupailee hyvää :)

   Poista
 2. Tosi kivan värinen, meillä paljon tummemman harmaa, ja syö kyllä avaruutta pienessä tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin se tummanharmaa kangas söi avaruutta ja oli valtava tumma möhkäle. Tää uusi väri on saanut paljon kehuja! :)

   Poista
 3. Pesty on Isunda-päälliset useasti koneessa..käytin villaohjlelmaa eikä oo menny kuulkaa mikskään!

  VastaaPoista
 4. Moi Anna Maria, mistä tuo ihana kuusikulmiotyyny on :)? -Sini

  VastaaPoista
 5. Hei, tyhmähän sitä on, kun ei tajua. Ihana on sohva, mutta kun luen Ikean sivuja, siellä sanotaan ko. sohvasta, että "Enimmäisleveys: 280 cm". Onko siis hela hoidon leveys 280 cm käsinojan reunasta käsinojan reunaan? Meillä kun lähin Ikea on yli 100 km:n päässä. Muuten ostaisin heti saman Kivikin omaan olohuoneeseeni.

  VastaaPoista