Ei niin täydelliset blogiäidit - Hallittu, mutta ei sallittu kaaos

Toivottavasti kukaan ei järkyty. Saatika ala vaatimaan lisää tällaisia kuvia. Mä nimittäin en kestä katsoa näitä blogissani, vaikka tää on mulle ihan arkea kotona.

Vieläkin toi kassi lojuu tossa. Huomenna mä kyllä siivoon sen. Ei hitto, vieläkin se on siinä. Ja toikin askartelu, mähän alotin sen jo jouluna, enkä oo vieläkään saanu sitä loppuun. Ja noi kirjat pyörii tossa edelleen, kyl mä kohta vien ne varastoon.
Äidin "kohta" voi olla minuutin tai viikon päästä. Ainakin tämän äidin. Köpiksen jälkeen mun matkalaukku oli varmaan kolme viikkoa tyhjentämättä ja sen jälkeen se pyöri vielä toiset kolme viikkoa tyhjänä meidän eteisessä, kun kukaan ei ehtinyt viemään sitä varastoon. Ja mun oli koko ajan tarkoitus hoitaa se "ihan kohta".

Lisäksi mulla on paha tapa aloittaa asioita ja sitten keksinkin toisen asian, joka oli kesken ja ensimmäinen asia jäikin tekemättä jo monta päivää sitten. Mulla on monta projektia, osa niistä on ripoteltu nurkkiin ja suurin osa on vielä kokonaan toteuttamatta, mikä on ehkä ihan hyvä.. saisinpa ensin edes ne aloitetut valmiiksi. Tämän takia koti tuntuu välillä yhdeltä projektin projektilta, kun monta asiaa pyörii pöydillä ja kaapin perukoilla päällekkäin. Ja kuka ehtisi vielä hoitaa kotia, siivota ja pestä pyykitkin?
Ihmettelet varmaan mikä ihmeen postaus tämä oikein on? Mitä se nyt oikein siellä sekoilee? Kaksplus-bloggaajat ovat päättäneet paljastaa itsestään erilaisen puolen, sen toisen puolen, eikä tällä nyt todellakaan tarkoiteta täydellistä puolta. Vaan sitä epätäydellistä, inhimillistä ja sortuvaa puolta, sitä jonka ehkä haluamme pitää piilossa tai josta ei haluta puhua. Humoristisesti tai vakavasti otettuna. Oma häpeäpilkkuni sisustusbloggaajana liittyy tietysti kodin siistinä pitämiseen. Kyllä meillä sotkua ja epäjärjestystä on, usko pois.. kenellä sitä ei olisi?

Kaikki postauksen kuvat on otettu tammikuun ensimmäisenä sunnuntaina. Ja monta kuvaa jäi ottamatta. Hyvä niin. Tämä blogi ei kerro enää jatkossa näistä sotkuisista nurkista, olkoon se uuden vuoden lupaukseni.
Toivotan kaikille lukijoilleni erinomaista ja välillä kaaosmaistakin Uutta Vuotta 2015.
13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, sinähän tämän mahtavan idean sait aikaan! :)

   Poista
 2. Hyvä postaus :). Mies taas tykkään blogeissa just tällaisesta, että näytetään välillä muutakin kun kaunista pintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Hih, ehkä voisin tehdä tästä jonkun tavan, pitäiskö paljastaa luurangot kuvien takaa? Laitetaan harkintaan ;)

   Poista
 3. Tuttu näky! Meilä on joka päivä olohuoneessa maja :D

  VastaaPoista
 4. Tuttuja fiiliksiä! Nurkat ku pommin jäljiltä, ja usko pois, välillä menee heittämällä pari kolme viikkoa ennenku imuroidaan. Auts :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :D Meilläkin imurointiväli on välillä vähän pidempi, mutta mä oon ottanut tavaksi lakaista pahimmat murut ja pölyt rikkaharjasetillä! Toimii! :)

   Poista
 5. Hih, mulla on ihan sama ongelma matkalaukkujen kanssa. Mies tyhjentää omansa samalla hetkellä kun se tulee ovesta takas kotiin, mutta mulla se lojuis varmaan tyhjentämättä seuraavaan reissuun asti :D Enää kuitenkaan en voin näin toimia, sillä saan kuulla siitä lojuvasta matkalaukusta huomautuksia varmaan tunnin välein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei koskaan aiemmin ollut tämmöistä matkalaukkuongelmaa, mutta nyt lasten saannin myötä ne vaan jää! Johtuisko tää vaan yksinkertaisesti siitä, että ne pallerot roikkuu helmoissa kiinni koko ajan ja sen aikaa kun ei roiku, niin en mä nyt mitään siivoushommia halua sillon tehdä? :D

   Poista
 6. Kiva oli tämä reality-postaus. Tämmöistähän se elämä kotona oikeasti on useimmiten : )

  VastaaPoista
 7. Mistä tuo hylly on ostettu? Katsoin Ellokselta saman näköistä ja mietin kävisikö keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen kuvan hylly on String Pocket, Vepsäläiseltä. Meillä on myös tuo hylly keittiön läheisyydessä ja eräällä ystävälläni on kyseinen hylly ihan keittiön hyllynä, vastaavanlainen sopii keittiöön siis mielestäni kyllä hyvin :)

   Poista