Blogipäivän järjestäminen - #KPBP

Kaksplussan blogiyhteisö käynnistyi lokakuussa 2014. Olen ollut mukana heti alusta asti ja meistä on tullut todella tiivis yhteisö hyvän verkostoitumisen ansiosta. Juttelemme päivittäin toistemme kanssa ja saamme toisiltamme hyviä ideoita ja ajatuksia omiin pulmiimme. Tästä yhteisöstä on hioutunut tiivis porukka ja vihdoin meillä on mahdollisuus tavata toisemme livenä.

Toimin nimittäin tapahtumajärjestäjänä Kaksplussan blogipäivälle! Tammikuun lopussa järjestän yhdessä Mammavaaran Annukan kanssa blogipäivän Helsingissä Otavamedian tiloissa, jossa siis sijaitsee esimerkiksi Kaksplussan toimitus. Tapahtumaan osallistuvia blogeja on noin kolmisenkymmentä ja olemme saaneet mukaan hienoja yhteistyökumppaneita.

Tähän mennessä olen lähettänyt yhteensä 43 sähköpostia yhteistyökumppaneille. Tästä puuttuu vielä noin kymmenisen sponsorointilomakkeen kautta lähetettyä yhteydenottoa. Olen valvonut yömyöhään lähetellen sähköposteja, lueskellen erilaisia blogeja, jotka käsittelevät blogitapaamisen järjestelyä ja stressannut esimerkiksi sitä, saammeko lainkaan minkäänlaista tilaa, jossa tapahtuma voidaan järjestää. Tapahtuman alkuperäinen järjestäjä joutui vetäytymään tehtävästään ja innokkaana entisenä tapahtumajärjestäjänä hyppäsin puikkoihin. Olen järjestänyt vastaavan tyylisiä tapahtumia opiskeluaikoina useita, joten kokemusta tapahtumajärjestämisestä ainakin löytyy. Tapahtumaan on vielä muutama viikko aikaa, mutta 12 yritystä on lähtenyt tähän mennessä mukaan. Olen myös joutunut kieltäytymään tai perumaan joitakin yhteydenottoja suuren kiinnostuksen ja tiukan aikataulun vuoksi. Lisäksi odotan yhteydenottoa vielä useasta yrityksestä.
Päivän aikana meillä on sovittuna yhteistyökumppaneiden tuote-esittelyjä sekä esimerkiksi ihan huikea mahdollisuus saada opastusta järkkärikameran käyttöön suoraan alan ammattilaisilta! Itsellänikin olisi haaveissa saada järkkärikamera käyttööni, nyt kun kuvailen pelkästään puhelimeni avulla. Kaikille osallistujille on myös luvassa goodie bag eli tuotekassi tapahtuman yhteistyökumppaneilta. Tapahtuman järjestäminen on vienyt multa tosi paljon aikaa ja energiaa, mutta toivon, että lopussa kiitos seisoo. Olen jo nyt saanut mahtavia kontakteja yhteistyökumppaneista, joista tulee olemaan toivottavasti iloa myös jatkossakin!

Tämä blogipäivän järjestäminen on tähän mennessä myös antanut mulle todella paljon ja olen päässyt kehittämään kotiäitiyden aikana piilossa olleita taitojani ja huomaan todella nauttivani päästessäni taas puuhaamaan erilaisten projektien pariin. Tulen tekemään tästä aiheesta vielä postauksia, viimeistään päivän jälkeen. Järjestelyjä ja fiiliksiä voi seurata Instagramista häshtägeillä #KPBP, #Kaksplusblogipäivä ja #Kaksplusblogibileet. Päivästä tietysti odotan eniten innolla kaikkien Kaksplus bloggaajien tapaamista, tapahtumasta on tulossa mahtava! :)
8 kommenttia

 1. Onko teillä joku suljettu yhteisö, vai missä se toimii niin kuin? Nimimerkillä kahden kerroksen väkeä vissiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meillä on Facebookissa oma ryhmä, joka helpottaa yhteydenpitoa. Huomasin, että myös sinä taidat kuulua Kaksplus-blogiyhteisöön? Ota yhteyttä Kiljuva Pikkunälkä -blogin Demiin (lisää kaveriksi Facessa), niin pääset mukaan meidän FB-ryhmään :)

   Poista
 2. HItto kun pitää asua täällä susirajalla, olis ollu hauska nähä bloginaapureita :/ :).

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen ihan pihalla.. Blogi kai nimellisesti yhteisöblogeissa :( Laitoin Demille viestiä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun meillä on noin osaava tapahtumajärjestäjä! Can't wait :')

  VastaaPoista
 5. Valtavasti oot tehnyt duunia! Can't wait! <3

  VastaaPoista