Yritysten tulisi aktivoitua Instagramissa

Musta on tullut viime kuukausien aikana todella aktiivinen Instagramin käyttäjä. Julkaisuja mulla on noin 400 ja julkaisen lähes päivittäin, useimmiten teen jopa pari julkaisua päivässä. Seuraajia mulla on hieman alle 300 ja itse seuraan lähemmäs 400 käyttäjää.

Jos jollain tuntemallani yrityksellä on kattava Instagram-tili, se nostaa yrityksen pisteitä mun silmissä. Vaikka yritys olisikin sellainen, jonka tuotteita tai palveluita en käytä, niin aktiivinen someilu eli sosiaalisessa mediassa pyöriminen nostaa mun mielikuvaa usein positiivisempaan suuntaan. Sosiaalinen media on tätä päivää ja suomalaiset yritykset ovat aivan jälkijunassa tässä asiassa. Ihmiset eivät olee enää pitkiin aikoihin menneet nettiin - he ovat netissä. Etenkin suomalaisten yritysten pitäisi napata tämä koukku kitaansa, puraista siitä kunnolla ja nielaista. Tässä on niin suurta potentiaalia tuoda yritystä tunnettavammaksi ihmisille ja vahvistaa brändikuvaa. Mä olen ihan hurmioitunut muutamien yritysten Instagram-tileistä, joita seurailen ja mitä aktiivisempia yritykset ovat, sitä enemmän mä niistä diggailen.

Laitan tähän muutamia seuraamiani Instagram-tilejä kuvineen. Näistä muidenkin yritysten pitäisi ottaa mallia. Eniten ärsyttävää on se, kun käytät Instagramin hakutoimintoa ja etsimääsi firmaa ei löydy. Olisi ollut kiva #häshtägätä se upea tuote, jonka olen kotiini hankkinut ja vielä liittää siihen yrityksen @käyttäjätunnus, jotta he voisivat vaikkapa uudelleen jakaa postaukseni omilla sivuillaan, mutta EI SITTEN. Yritykset, jos ette vielä ole Instagramissa, niin hankkikaa sille sihteerin apulaisen kaimalle se älypuhelin ja alkakaa somettaa! Jos sometatte jo, niin somettakaa enemmän!

Ja sitten loppuun tietysti se mun oma Instagram-profiilini. :) Mä oon tässä mietiskellyt blogini kirjoittelemisen ohella, miten mielenkiintoista tämmöinen tietynlainen sisällön tuottaminen oikeastaan onkaan. Tämä on aidosti yritysten tulevaisuutta ja tätä läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa tiedonantoa ihmiset tulevat janoamaan jatkossakin.
Ei kommentteja