Uusi olohuone

Taitaa olla paikallaan kurkistaa taas meidän olohuoneeseen. Se on kokenut jonkin verran muutoksia viimeisimmän heinäkuisen postauksen jälkeen (Olohuoneen esittely).

Sohva on saanut joulun jälkeen ylleen uuden värin, kun tummanruskea vaihtui eläväpintaiseen harmaaseen. Matto on myös mennyt vaihtoon talven ajaksi ja tilalle on tullut pehmoinen lyhytnukkainen matto. Seinälle on myös tullut muutama hylly ja olohuoneen isompi pöytä on saanut kaverikseen pikkupöydän. Rottinkinen kori sai lähtöpassit lastenhuoneeseen lelukoriksi, kesäisin siinä säilytettiin terassin pehmusteita, mutta näin talvisin sillä ei ollut oikeastaan mitään virkaa olohuoneessa.

Olohuone elää vielä pientä joulun jälkeistä murrosaikaa, kun muutama hyasintti vielä hönkii tuoksuaan hyllyllä ja talviset pallovalot ovat ripustautuneet seinälle. Pian kevät alkaa kuitenkin hiipiä mieleen ja loputkin rippeet talvesta ja joulun ajasta saavat mun puolesta painua takaisin kaapin perukoille. Vaikka vuosi ei olekaan vielä vaihtunut ja pakkanen paukkuu ennätyslukemiaan, niin silti odotan tulevaa kevättä jo kovasti.


Näillä kuvilla toivotan hyvää uutta vuotta kaikille ihanille lukijoilleni! Blogini on kehittynyt hurjasti eteenpäin tämän loppuvuoden aikana ja keväällä se juhlii 1-vuotis taivaltaan. Ilman teitä lukijoita blogiani ei olisi, kiitos kuluneesta ajasta kuuluu siis teille <3
10 kommenttia

 1. Hip hei, kivan blogin löysin :)
  Mukavaa uutta vuotta 2015.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit! :) Kiitos, sinne myös hyvää alkanutta vuotta <3

   Poista
 2. Hei, ihana tuo sohva. Olen hieman vastaavanlaista etsinyt. Onko se edelleen Kivik, jossa uudet päälliset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! Sohva on sama Ikean Kivik, joka meillä oli aikaisemmin tummanruskeana. Nykyiset päälliset ovat nimeltään Isunda harmaa ja uudet kankaat ovat mielestäni paljon onnistuneemman väriset meille, kuin edellinen tummanruskea sohva.

   Poista
 3. Mistä nuo teidän olkkarinpöydät on? :) aivan ihanat! <3 myydäänkö
  Ne siis erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kivasta viestistä! Isompi pöytä on löytynyt roskalavalta, mutta se on 20-60 luvun suomalaisen Häklin huonekalutehtaan pöytä. Pienemmän pöydän olen ostanut Tukholmasta. Saman tyylisiä pöytiä olen kyllä nähnyt ihan Elloksenkin valikoimissa, tuossa pienemmässä on ihan vaan kolme ruuvattavaa jalkaa. :)

   Poista