Secret Santa: Salainen joululahja

Osallistuin muutaman muun Kaksplus-bloggaajan kanssa "Secret Santaan" eli salaiseen pikkujoululahjan lähetykseen, jossa lahjan saaja ei tiennyt etukäteen lähettäjää. Itse kyllä taisin paljastaa itseni jo mukaan laittamassani kortissa, mutta tuskinpa se iloa ja ajatusta pilasi :) Sain itse myös lahjan salaiselta lähettäjältä ja nyt näytän teillekin mitä lähetin ja mitä sain itse!

Sain lähettää paketin Jonnalle ja Leeville. Jonna kirjoittaa Pienen pojan haaveet -blogia ja hänen poikansa on pari vuotias. Lähetin Leeviä ajatellen puukynät, pienen laukun ja kettukuvioisen hernepussin. Hernepussia voi vaikkapa kannatella pään päällä ja opetella tasapainottelua.


LÄHETIN LAHJAKSI


Jonnaa ajatellen lähetin pienen penaalin tai meikkipussin ja muutaman kuusen koristeen. Valkoinen talokoriste on posliinia ja puu- ja korkkihelmistä olen tehnyt itse tuon toisen kuusenkoristeen.

SAIN ITSELLENI
Sain lahjaksi salaiselta lähettäjältä aivan superihanan Muovon S-ryhmän House-merkille suunnitteleman tuikkutalon. Tämä sopii meille ihan älyttömän hyvin ja se on ehdottomasti yksi mun lempparijutuista meidän kotona tällä hetkellä. Se saa olla mukana paraatipaikalla meidän ruokapöydässä jouluasetelmassa. Tämä ihana talo on jo vilahtanut ennakkoon pari kertaa Instagramissani! Kävin lukemassa salaisen lähettäjäni postauksen aiheesta ja hän pelkäsi, ettei tuikkutalo olisi ollut minulle mieluinen.

Kuules Paprika, Äiti on vihannes-blogin takana, onnistuit kyllä ihan napakymppiin! En voi tarpeeksi hehkuttaa tuota ihanaa pikku taloa, se sopii meille niin hyvin :)
Lisäksi sain luonnonkosmetiikkaa, nimittäin Santen käsisaippuan! Tämä söpö pullo sopii hyvin Köpiksestä ostamani kynsiharjan viereen. Olen viime aikoina alkanut kiinnittämään enemmän huomiota ostamaani kosmetiikkaan ja käyttämiini puhdistusaineisiin, joten tämä luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista valmistettu saippua kyllä hivelee mun mieltä. Saippuaan ei ole lisätty synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita. Ja lisäksi tuo ihana turkoosi väri toistuu pullossa, se on ollut väreistä viime aikoinen suosikkini.
Mun lisäksi Secret Santa ringissä oli mukana seuraavat blogit:

Äiti on vihannes
Pastellipisaroita
Operaatio Äiti
In a moment
Pienen pojan haaveet


11 kommenttia

 1. Oiii ihania lahjoja!!! :) Mäkin olen kuolannut noita tuikkutaloja, vielä mä sellaset itelleni haen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housella on myös sellainen Muuton suunnittelema ihana kori, joka sopis meille hyvin tuon talon kaveriksi. On kyllä kivoja juttuja! :)

   Poista
 2. Meillä on toi sama talo ja se on ihan huippu! Kiva juttu tämmönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kiva lahjarinki, tämmöisiä vois järjestää muulloinkin, kun saa näin kivoja lahjoja :)

   Poista
 3. Kyllä on kivat lahjat puolin ja toisin! :) ..mistä noita kivoja korkkihelmiä löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin niitä pienen määrän Köpiksestä, en ole Suomessa nähnyt :( Itsekin haluaisin niitä lisää..

   Poista
 4. Pakko kommentoida. Sulla on ihana blogi! :) Ja kiitos tämän julkaisun, mäkin kävin hakemassa Prismasta pari eri kokoista tuikkutaloa. Tuo sarja on sisustuksellisesti niin mua kuin voi olla! Vielä kun jostain löytäis sen lehtitelineen niin onnellinen olisin :)

  VastaaPoista