Paketointi-ideoita ja arvonnan voittaja

Viikonloppuna on tullut taas paketoitua muutama joululahja. Kaverin pienelle lapselle lähti tämmöinen Marimekon paperiin paketoitu paketti. Olen tykästynyt tänä jouluna käyttämään tuota paperinarua tavanomaisen lahjanarun sijaan, se sopii mielestäni kivasti pelkistettyihin paketteihin.
Suurin osa tämän joulun pakettitarvikkeista ja etenkin lahjapaperit on tullut hankittua Ikeasta. Dymo-laitteella saa kirjoitettua kivoja tekstejä paketteihin, se on ollut hyvä ostos Clas Ohlsonilta.
Näin hyvin toimii simppelit paketit miehelle. Pelkistettyä ja nopeaa, etenkin näin pienten lasten kanssa tuo nopeus on viime aikoina ollut valttia..
Ja taannoisessa koruarvonnassa lupasin arpoa itse tekemäni kaulakorun, jossa voittaja sai valita kahden korun välillä. Arvonnan on voittanut JohannaL / Koti Aurorassa ja hänen valintansa oli korkkikoru. Onnea Johanna! Laitatko minulle yhteystietosi sähköpostilla. :)
4 kommenttia

 1. Kauniita paketteja, itsekkin olen jemmaillut pari metriä tuota Marimekon paperia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanaa paperia, mulla oli vain tuo pikkupala, jäänyt jostain aiemmasta lahjasta, jonka olen saanut.. Tämmöinen paperihamsteri kun olen :)

   Poista
 2. Kauniita paketteja! Paketoin itsekin samantyylisesti, täällä kuvia: http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/2014/12/paketointi-ideoita.html

  Tosi kaunis tuo koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania paketteja sulla! Aika monella taitaa tänä jouluna olla tuota mustavalkoista, ruskeaa ja raitaa ;) Kivoja kuoseja!

   Poista