Mustaa, pronssia ja korkkia + ARVONTA

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta marras-joulukuun taitteessa. Mulla on ollut monta rautaa taas tulessa enkä ole kerennyt päivittämään niistä tänne. Viime viikonloppuna sain ihanan pikku loman arjesta ja pääsin tekemään viikonloppumatkan Kööpenhaminaan, skandinaavisen designin mekkaan. Kaupunki insipiroi mua aivan uudella tavalla ja nyt tuntuu, että omakin koti näyttää aivan erilaiselta kuin vielä viime viikolla. Köpiksessä on paljon mulle mieluisia kauppoja ja aina uuteen kauppaan mentäessä sydän tuntuu pakahtuvan kaikista niistä kauniista asioista. Kai mulla siis on jonkinlainen sisustushulluus!

Tein Köpiksestä muutamia ihania ostoksia ja esittelen niitä teille pikku hiljaa tulevissa postauksissa. Entisenä koruaskartelijana ihanat helmet ja nauhat vetää edelleen puoleensa ja teinkin kivoja löytöjä eräästä ihanasta tee se itse -kaupasta. Ostin nimittäin mustia ja pronssin värisiä puuhelmiä, korkkihelmiä sekä valkoisia keraamisia helmiä ja vaaleaa nahkanauhaa ja tein näistä tarvikkeista itselleni uuden kaulakorun. Nauha on solmittu säädettäväksi, joten pituutta voi hieman vaihdella.
Ja se arvonta, jonka lupasin otsikossa. Päätin siis, että arvon teidän lukijoiden kesken yhden tämmöisen itse tekemäni korun. En osannut päättää minkälaisen korun teille arpoisin, joten voittaja saa valita joko oman korunsa sitten joko korkkihelmellä tai tuollaisella valkoisella keraamisella posliinihelmellä näistä kahdesta alla olevasta vaihtoehdosta.
Arvonta alkaa tänään ja päättyy ensi viikolla lauantaina 13.12., jotta se ehtii perille ennen joulun pyhiä.

Arvontaan voi osallistua liittymällä lukijaksi ja kommentoimalla tämän postauksen alle kertomalla, kumpi koruista olisi kivempi. Anonyymit laittakaa tunnistettava nimimerkki ja sähköpostiosoite.

Onnea arvontaan :)

21 kommenttia

 1. Todella nätit korut ja minä ottaisin tuon korkkisen. :) Siis oliko tällainen liike Kööpenhaminassa? Pystytkö antamaan nimeä/osoitetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin tarvikkeet joo siis Köpiksestä, sellaisesta ihanasta putiikista kuin Søstrene Grenes. Kauppa löytyy Amagertorvilta, ison Kauppakadun torin laidalta. Myös Fisketorv nimisessä isossa kauppakeskuksessa on kyseinen putiikki pienemmässä koossa :)

   Poista
 2. Korkkisen korun arvontaan mukaan!
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. mukana arvonnassa :) valkoisella helmellä oleva koru olisi minun valinta!

  VastaaPoista
 4. Koru valkoisella helmellä olisi ihana, mukana arvonnassa myöskin :)
  sande_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos arvontavinkistä ;) Valkoisella helmellä varusteltu olisi aivan ihana! Se tulisi todennäköisesti käyttöön hyvin tärkeänä päivänä, nimittäin meidän jäpikkä täyttää 1-vuotta tammikuun alussa. Synttäreiden teema on musta-valko-kulta, miten sattuikin :) Tämähän sitten koristasi meikäläisen asukokonaisuutta.

  VastaaPoista
 6. Ihanat korut :) Koru valkoisella helmellä olisi valintani, eli mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Valitsisin valkoisella helmellä olevan korun.

  VastaaPoista
 8. Koru valkoisella helmellä olisi valintani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihanat korut! Valkoinen versio on erityisen kaunis! :) Ehdottomasti mukana arvonnassa. saija.niemela@gmail.com

  VastaaPoista
 10. mukana arvonnassa, koru valkoisella helmellä olis ihana jouluksi :) emsuparas@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa, koru valkoisella helmellä olisi valintani. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Koru valkoisella helmellä on mieleeni.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Ihana arvonta! Ehdottomasti mukaan. Suosikki on tuo valkoisella helmellä oleva. Tämä olisi loistava lahja miehen siskolle, hän tykkää erittäin paljon pienten designereiden tuotteista. Pukinkonttiin siis menisi häntä ilahduttamaan.. Toisaalta, malttaisikohan tästä itse luopua :)

  VastaaPoista
 14. molemmat on ihania! mut tuon korkkisen ottaisin :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Aivan upeita koruja, upea taito! :) Ottaisin ehdottomasti korun valkoisella helmellä. Molemmat kyllä todella kauniita!
  tiia.patjas@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Koru valkealla helmellä. :-) veerarautiainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana! Valkoinen olisi mieluisampi :) kasvukausi@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tuo missä on valkoista =) miratsi@hotmail.com

  VastaaPoista