Tee se itse -vinkkejä

Esittelen muutamat viime viikkojen aikana tekemäni DIY:t eli Do It Yourselfit eli Tee se itse -askarteluni.

Ruokapöydän päätyyn askartelin pienen talvisen talomaiseman kuviopapereista. Olin askartelemassa jotain ihan muuta (sekin ilmestyy tänne blogin puolelle piakkoin), kun huomasin paperissa katon harjanteen ja kokeilin leikata yhden talon. Nämä muistuttavat mua jopa vähän Porvoon ranta-aitoista mustavalkoisten linssien läpi katseltuna. Joudun tosin ottamaan talot vielä pois seinältä kuluvien viikkojen aikana, kun tuo seinän halkeama tullaan korjaamaan, mutta onneksi voin laittaa ne taas jouluksi takaisin.
Viime viikonloppuisena isänpäivänä piirsin isälleni Star Wars -aiheisen kortin ja kirjoitin tekstin dymokoneella.
Blogissakin jo ohjeeksi asti päätynyt kuparinauha tuli askarreltua pari viikkoa sitten. Ohjeet siihen voit katsoa täältä tai rullata alemmas edelliseen postaukseen.
 Viime talvena tein todella paljon heijastinkukkia huovasta. Näissä on takana hakaneulakiinnitys ja myin niitä viime talvena tosi paljon! Ajattelin tehdä niitä myös tänä jouluna, jos löydän sopivan ajankohdan kalenterista ennen joulukuuta.
Huopapallomatot on nyt tosi in ja tein niistä oman versioni: joulukuusenkoristeet! Näitä tuli tehtyä aika monessa värissä, punaisena, valkoisena, sinisenä, vaaleansinisenä, vihreänä ja vaaleanvihreänä. Tosi söpöjä ja kevyitä.
Lastenhuoneeseen tuunasin Herra Kuu valaisimen Ikean lampusta. Postauksen Herra Kuusta voit käydä lukemassa täältä.
Jouluisen viirinauhan tein muovipussista, siitä tuli tosi kiva. Se on roikkunut tv-tason yläpuolella nyt jo jonkin aikaa, ajattelin ehkä viritellä sen tänä jouluna meidän joulukuuseen. :)Mitäs tykkäsitte ja haluaisitteko nähdä lisää näitä Tee se itse -juttujani täällä blogissa?

3 kommenttia

  1. Hauska idea tuo ruokapöydän päätykoriste! Siinä on jotain samaa ideaa, kuin tee se itse sängynpäädyssäkin! Tässä pöytäkoristuksessa vaan voi vaihtaa helpommin kuvioita teeman ja fiiliksen mukaan!

    VastaaPoista
  2. Ihania idiksiä!! Oot kyllä tosi luova! Tuo herra kuu on kyllä ihana <3

    VastaaPoista
  3. Noi talot on tosi hauskat! Meillä on vielä ikean joulapapereita jäljellä, toteutukseen siis. :) Kun ei noita projekteja ole ennestään kesken...köhköh

    VastaaPoista