Viikonlopun pikaiset kuulumiset

Loppuviikko on mennyt vauhdikkaasti. Molemmat lapset ovat viikon aikana sairastuneet flunssaan, perjantaina käväisin Kaksplussan studiolla valokuvattavana ensi kuun lehteen ja ihanat naapurimme kävivät viettämässä meillä iltaa, lauantaina pääsin käymään I love me-messuilla ja illalla teimme yhdessä pitsaa ja sunnuntaina.. Huoh, sunnuntai on mennyt sairastaessa. Koko päivän kuume pysytteli 38-asteessa ja sen kruunasi vielä vatsataudin oireet. Vieläkään olo ei ole hyvä ja vatsasta kuuluu ruplatusta, kävelen kaksinkerroin vaivalloisesti. Olen nukkunut kahden tunnin välein seuraavat kaksi tuntia ja tuleva viikko hirvittää, kun olen kotona lasten kanssa kipeänä. Toivottavasti aamulla herätessäni olo olisi parempi.


Kuumetta..


Pizzaa


Perjantai-illan herkkuja


I love me-messujen lemppariständi


Korvishaaveilua, Uhanan pisarakorvikset


Mulla oli tällekin viikolle useampi postausaihe, joista piti kirjoittaa, mutta en vaan ehtinyt missään vaiheessa koneelle. Hyvänä huomiona siis edelliselle postaukselleni, jossa ihmeteltiin ajankäyttöäni ja sitä, miten mulla voi olla aikaa blogata. Ei mulla aina olekaan. Ensi viikolla ajattelin tehdä ainakin postauksen taannoisen Jenkkimatkamme ostoksista, tässä jo pieni kurkistus Oon uudesta ihanasta karhuyökkäristä.


Palataan siis ensi viikolla asiaan, toivottavasti mäkin paranen pian ja pääsen taas kiinni normaaliin rytmiin. Ihanaa alkavaa syksyistä viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia