Silikoninen ARVONTA

Mä oon edelleen ihan hurahtanut yhteen viime kevään suosikeistani, nimittäin ruotsalaisen KG Designin silikonista valmistettuihin kodinsisustustuotteisiin. Ensimmäisen kerran näin Mr. Ugglyn, eli suloisen pöllösäästölippaan kevään 2014 lapsimessujen lehtimainoksessa ja googlettelin heti kyseisen tuotteen. Ostopäätös oli tapahtunut samantien ja suunnistinkin lapsimessuilla tuotteita myyvän suomalaisen Playtrayn pisteeseen. Ostin sillä kertaa molemmille lapsille Mr. Ugglyt ja mukaan lähti myös silikoninen tabletti pöydän suojaksi.


Säästölippaaksihan nämä suloiset pöllöt on tarkoitettu, mutta meillä Mr. Ugglyt ovat olleet toistaiseksi vain koristekäytössä ja välillä niihin on myös piilotettu liian pieniä esineitä, joita lapsille ei voi vielä antaa. Valitsin Aalle valkoisen pöllön ja Oolle mintunvihreän, mutta näitä ihania pöllöjä saa tällä hetkellä ainakin seitsemässä eri värissä Playtray.fi-sivustolta!
Tämä KG Designin silikoninen Moln-pilvitabletti on oikeasti tosi kätevä ja supersuloinenkin kaiken lisäksi. Meillä oli aikaisemmin Stokken imukupeilla kiinnitettävät tarjottimet, mutta koin ne loppujen lopuksi liian isoiksi ruokapöytään, ne veivät tosi paljon tilaa pöydän pinta-alasta ja tuntui, että kattaukselle ei jäänyt tarpeeksi tilaa. Valkoisen värin ystävänä pidän erityisen paljon tästä valkoisesta pilvitabletista ja se sopii kivasti muuhunkin sisustukseen. Meidän pitäisi hankkia vielä toinen samanlainen, sillä molemmat lapset tarvitsevat tablettia nyt kun Ookin on alkanut siirtyä pöydän ääreen istumaan. Aikaisemmin ja välillä vielä edelleenkin Oo käyttää irtonaista Playtray-tarjotinta, jonka voi kiinnittää Stokken TrippTrapp tuoliin vain nostamalla. Tuosta Playtray-tarjottimesta löytyy kuva jo mun aikaisemmasta postauksesta täältä. Myös toi Playtray-tarjotin on kyllä ollut tosi kätevä ja voin lämpimästi suositella sitä.


Viimeiseksi esittelen vielä KG Designin Fasett-kynttilälyhdyn. Tämä valkoinen, graafinen ja kulmikas kynttilälyhty osui silmiini KG Designin omilla nettisivuilla vieraillessani ja kun tapasin viime keväänä lapsimessuilla Playtrayn Heidin, pyysin häntä tilaamaan heidän mallistoonsa myös tätä kynttilälyhtyä. Toiveeni toteutui ja sain jo parin viikon päästä omani kotiin. Kynttilälyhty on aivan ihana ja se palaessaan se hohtaa jännästi kuviointinsa läpi. Mietiskelin aluksi useampaa käyttökohdetta tälle kynttiläkupille, se olisi kiva pieni kulho esimerkiksi kotiavaimillekin tai muulle pienelle tilpehöörille! Ja näitä löytyy useammassa eri värissä, olisi ihanaa saada ne kaikki.Olin yhteydessä Playtray.fi:n Heidiin ja sain ihanan mahdollisuuden arpoa teidän lukijoideni kesken yhden vapaavalintaisen KG Designin tuotteen Playtray.fi-sivustolta! Arvonta alkaa tänään keskiviikkona 8.10. ja loppuu lauantaina 11.10. Voittajan julkistan sitten tämän viikon sunnuntaina.

Arvonnan säännöt: 

Yhden arvan saat liittymällä lukijakseni tuosta oikealla sijaitsevasta palkista "Liity tähän sivustoon" tai seuraamalla minua Bloglovinissa tai Blogilistalla.

Kaksi arpaa saat, jos linkkaat tämän kilpailun blogissasi tai Facebook-sivullasi.

Kolme arpaa saat, jos liityt tykkääjäkseni Facebook-sivullani!

Kirjoita tämän postauksen kommentteihin, kuinka monella arvalla olet kilpailussa mukana. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi! Arpaonnea!

Playtray.fi tarjoaa myös keskiviikosta lauantaihin -15% alennuksen KAIKISTA tuotteistaan (myös Playtray-tarjottimista) koodilla SMALL, joten nyt tilaamaan vaikkapa joululahjat kummilapsille!

Ainoastaan arvonta ja alekoodi toteutettu yhdessä Playtray.fi-sivuston kanssa.

ARVONTA PÄÄTTYNYT

36 kommenttia

 1. Kiva arvonta! Osallistun 1 arvalla.

  VastaaPoista
 2. Mukana kolmella arvalla. Tuollainen pilvitabetti olisi meidän pikkuiselle sottapytylle aivan loistava!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. saana-s@netti.fi

  VastaaPoista
 4. Kolmella mukana anu.pietilanaho (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. kolmella arvalla mukana katjadavidsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana. :)
  pikkubambinblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. 3 arvalla mukaan kivaan arvontaan.
  Liityin uudeksi lukijaksi ja jaoin fb.ssa.
  Terhi
  texas-86(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukaan! :)

  VastaaPoista
 9. kolmella mukaan :)
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 10. arvalla mukana!
  elina_jokitalo (at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana! :)
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihana arvonta, kolmella arvalla mukana :) Jaoin Fb:ssä.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kiva arvonta, joten mukana kahdella arvalla!
  T. Mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Kolmella arvalla mukaan :) vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 16. yhdellä arvalla mukana, piti käydä kurkkimassa niitä voittovaihtoehtoja, ja noista tableteista tuli mieleen, että kait ne voi pestä astianpesukoneessa? kyllähän silikonin pitäis kestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi leni! Tabletit voi laittaa pesukoneeseen :) Kerran kauhukseni huomasin, että joku porkkanasose oli jättänyt valkoiseen tablettiin tahran, mutta heitin tabletin tiskikoneeseen ja puhdasta tuli!

   Poista
  2. Hyvä tietää, mä en osta enää mitään, mitä ei voi heittää tiskikoneeseen. Käsitiskaaminen on kamalaa ;)

   Poista
 17. kolmella arvalla osallistun. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukaan :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kolmella arvalla mukaan, tykätty fb:ssä. Kiva blogi ja arvonta :)
  t.( hanne

  VastaaPoista
 20. Mukaan yhdellä arvalla.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana
  seppo.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukaan kahdella arvalla.
  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Yhdellä arvalla mukana :) maija.lantinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. 3 A mukana ja ihanaa alkutalvea täältä lapista !

  VastaaPoista
 25. kolmella arvalla mukana! :) Katarina S. kia885@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana kaikilla arvoilla..linkitin omaani :)
  Uglupöllöt on huiput :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Kauan olen jo ihaillut tuota Fasett kynttilälyhtyä, mutta sen hankintaa jostain syystä siirtänyt. FanniMariia (riikka.ranta@luukku.com)

  VastaaPoista