Ostin talon - Omakotimessujen sisustusantia!

Kävimme tänään sunnuntaina Myyrmäkihallissa Omakotimessuilla. Messut on tarkoitettu pääasiassa rakentajille ja remontoijille, mutta sisustuspuoltakin messujen tarjonnasta löytyi muutaman ständin verran. Löysin messuilta aivan ihanan pienen sisustussuunnitteluja tarjoavan yrityksen ja sisustusliikettä pitävän Kaksieli Kaksitoiseen.

Mainittakoon vielä tähän alkuun, että tämä ei ole yrityksen mainospostaus, vaan kirjoitan ihan omasta ihastuksestani tähän söpöön putiikkiin!


Kuparin väriset henkarit olis aivan ihania meidän Hayn Loop naulakkoon, mutta en raaskinut ostaa ihan kaikkea.. Ostin kuitenkin kotiimme ihanan valkosävyisen puisen talon, joka etsi ensin hetken paikkaansa pöydältä, mutta päätyi loppuillasta sitten eteisen seinälle pieneksi hyllyksi liitutaulun viereen.


Mitä tykkäätte pienestä talosta? :) Otin muuten tänään joulukoristelaatikon esiin varaston perukoilta, on ihanaa pikkuhiljaa alkaa fiilistelemään joulua. Ehkä tästä pikku talohyllystä tulee meille sellainen teeman mukaan vaihtuva somistehylly! Odotan jo innolla, että pääsen laittamaan Aarikan pienet tontut siihen kurkkimaan. 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

1 kommentti

  1. Ihana yksityiskohta teidän eteisessä! Teemahylly mainio idea tuomaan piristystä ja tuo liitutaulu sopii mukavasti kertomaan päivän fiilikset tai sitten siihen voi laittaa viestiä perheen isännälle/emännälle, jos on vaikka eksynyt shoppailemaan! :)

    VastaaPoista