Herra Kuu

Mä tykkään tuunata esineitä. Pidän maalailusta, askartelusta ja kaikenlaisesta näpertämisestä ja mietiskelen usein miltä tavarat näyttäisivät eri värisinä tai voisiko niitä jatkojalostaa jotenkin muuten. Esittelen teille nyt uusimman tuunaukseni. Ostin lasten leikkihuoneeseen Ikeasta Fado-valaisimen, joka on korkean hyllyn päällä tuomassa tunnelmaa. Valo palaa itseasiassa meillä aina öisin yövalona ja valaisee sopivasti yläkerran aulaa, Akka nimittäin tulee välillä öisin meidän väliin nukkumaan.

Tuunasin valkoisen pallovalaisimen Martin Kruschen luoman Für Neil eli Mr Moon tyyliin.


Mielestäni valaisimesta tuli tosi kiva. Herra Kuulta puuttuisi vielä punaiset posket ja pisamat, mutta luulen, että jätän sen tuollaiseksi vähän pelkistetymmäksi. Ei sitten oo ihan kopio. :) Mitä tykkäätte?

11 kommenttia

 1. Vitsit miten IHANA idea! Tykkään myös tuunailla kaikenlaista aina, kun vaan jää vähänkin aikaa. Jään seurailemaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy varmaan laittaa jatkossakin tänne kuvia projekteistani :)

   Poista
 2. Äh onpa ihana! Ja aivan ihana blogi, täytyykin jäädä seuraamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, lampusta tuli kyllä aika söpö! :)

   Poista
 3. Tää on Anna ihan superkiva! Mun on ehkä PAKKO matkia tätä ideaa :D Meillä onkin toi ko. valaisin ollut joskus, mutta hajonnut. Ja oon monta viikkoa miettinyt pitäiskö käydä hakemassa uusi. Ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä sun täytyy. Ehdottomasti. Ja Ikeaan kun meet, niin varaa vähän enemmän aikaa. Siel on joulujuttuja ja kaikkee. Ja varaa myös pari ylimäärästä ostoskassia. Ihan varmuuden vuoksi :D

   Poista