Linkkaa blogisi!Etsin uutta luettavaa, joten nyt alkaa mun blogissa "Linkkaa blogisi"-viikko! Linkkaa siis tämän postauksen kommentteihin oma blogisi tai lemppariblogisi, jota luet säännöllisesti! Aikaa on 27.9.-4.10.2014 eli lauantaista lauantaihin.

Luen pääsääntöisesti erilaisia sisustusblogeja sekä lapsiblogeja, mutta kaikenlaisia blogeja saa ehdottomasti linkittää. Teen sitten koosteen lemppariblogeistani, joita olette linkanneet. Lokakuun alkupuolella blogissani tapahtuu myös jo aiemmin mainitsemani iso yhteistyömuutos, joten lupaan, että näkyvyyttä on luvassa linkatuille blogeillenne :)

Niin ja mainittakoon vielä, että palaamme Jenkeistä takaisin Suomeen tulevalla viikolla, joten kohta on luvassa kuvia Jenkkilän ostoksistani.

19 kommenttia

 1. Sekametelisoppa: maailman helpoimpia reseptejä, remonttia, lasta vaatteita, mielipiteitä eli meidän elämää :D

  http://tehtavanimikkeena.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Keskivertoäiti ja konnaritar kirjottaa pilke silmäkulmassa. Perhe-eloa, kakkuja..
  http://junalatar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä sumuinen ensimmäinen vuosi äitinä, sitä ennen itsensä etsiminen korviaan myöten ihastuneena, opiskelut, sydänsurut ja tuskat. rakkaus konemusiikkiin, autoihin, mukaviin vaatteisiin ja omaan kuontaloon. outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

  www.xheartxhenriikka.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. http://kjempejente.blogspot.fi/ :-)

  Parikymppinen pikkukylän perukoilta maailman tuuliin singahtanut tsirbula, joka seilaa maailman merillä osaamatta päättää, mitä elämällään tekisi. Korkeakoulupaikka on varmistettu sekä Suomesta että Englannista, mutta ken sen tietää, minne villi sydän ja kesyttömät tuulet vievät välivuoden seikkailujen jälkeen. Mukana elämässä jammaavat norjalainen poikaystävä, Kanadaan jäänyt sydän sekä Uuteen-Seelantiin karanneet unelmat.

  VastaaPoista
 5. http://melidas.blogspot.fi

  Kolmen pk-seudulta tulevan tytön lifestyle blogi isoilla kuvilla ja valkosella taustalla. Postauksia vaatteista, musiikista, urheilusta, päivän asuista ja elämästä. Enjoy!

  VastaaPoista
 6. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi
  18-vuotiaan nuorukaisen elämää lifestyle blogin muodossa. Valokuvausta, kuvankäsittelyä ja miesten muotia :)

  VastaaPoista
 7. http://operaatioaiti.blogspot.fi/


  Ruudun takana taivaanrannan maalari, pohtimisen vanki. Kahlittuna kirjoittamiseen sekä rakkaudesta kameraan. Ylläpitää sanojen sekamelskaa maustettuna elämäntäyteisillä kuvilla. Kaiken tämän ohella yrittää olla äiti, vaimo sekä ystävä. Blogissa päästään kurkistamaan taapero -arkeen, jossa opitaan, vaatehulluillaan ja mennään lujaa. Päätähtenä Topi 10/12.

  Anette||24||Helsinki

  VastaaPoista
 8. http://trinalaura.blogspot.fi

  Virtuaalisen kuvapäiväkirjan takana 23v äiti, sen mies ja 5/13 syntynyt tyllerö. Tervetuloa :-))

  VastaaPoista
 9. http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

  Lastenhuoneenkapinassa seurataan nelihenkisen perheen arkea sekä äidin hurahtamista lastenvaatteisiin. Pääosassa pian 1v ja 3v täyttävät ihanat poikamme, mutta blogista löytyy myös ideoita arkeen sekä vinkkejä lapsiperheille sopivista paikoista. Asupostauksua, kaiken kauniin ihmettelyä.. Tervetuloa tutustumaan Lastenhuoneenkapinaan

  VastaaPoista
 10. http://melkeinunelmaa.blogspot.fi

  Blogimaailma mulle aivan uus ja eilen aloitin bloggaamisen innokkaana. Tulen kirjottamaan elämästäni mihin kuuluu kaksi pientä lasta, leipominen, lastenvaatteet, askartelu/käsityöt, sisustus, ruuanlaitto ja kaikkeen vaikuttava kipu. Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 11. Kun kaikki elämän mausteet heittää yhteen soppaan, tulee siitä aika myttyrä. Aikuisia ja lapsia, hännänhuippuna mäyrisherra. Koskaan ei koti ole hiljaa. Aika ei riitä läheskään kaikkeen. Sisustamiseen, uuden kokeilemiseen, ompeluun ja vaateboomiin ♥ Lifestyleblogi, jossa on aikaa upota kaikkeen siihen mitä elämä tuo tullessaan.

  http://myttyra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Vapaalla: aatiovapaalla.blogspot.fi

  Nelilapsisen perheen arkea, tosin viime aikoina vain lastenvaatehärdelliä. Paaaaljon sovituskuvia.

  VastaaPoista
 13. www.lapsenmielella.blogspot.fi

  Pääosassa kaksi poikaa (synt. 8/11 ja 3/13). Tarinoita arjesta, lastenvaatteista, lasten kasvamisesta ja kehityksestä, äitinä olemisesta sekä kaikesta maan ja taivaan välillä. Paljon kauniita kuvia ja läjäpäin lastenvaatteita.

  Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 14. www.passionhere.blogspot.fi

  Niinkuin nimestä huomaan kirjotan omista inohimoistani, joihin kuuluu: Muoti, Graafinen suunnittelu, Valokuvaus ja Tanssiminen! Juttua tulossa myös muista elämään liittyvistä aiheista :). Paljon kuvia!
  HUOM! olen vasta aloitteleva bloggaaja, mutta silti luettavan arvoinen ;)

  Käy/käykää kurkkaamassa ja palautetta saa tietenkin jättää, kiitos! :)

  www.passionhere.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogini, jossa juttua mm. omasta hevosestani, kauneudesta, muodista ja kodista. :)

  VastaaPoista
 16. http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/

  Samoilla sivuilla tullaan olemaan ;)

  VastaaPoista
 17. http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  Lukiolaisen tytön lifestyleblogi videoila höystettynä. Postauksista löytyy avautumisia, videoita, päivän asuja ja toivepostauksia. :)

  VastaaPoista
 18. tää ei enää kerkeä tolle aikavälille, mut jos haluat anyhow tsekata, niin :

  http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  :----)

  VastaaPoista
 19. http://jensaslife.blogspot.fi/

  18-vuotias tyttö Turusta joka on jo jonkin aikaa kirjoitellut blogia pitkän haaveilun jälkeen! Kirjoittelen blogissani asioista mitkä ovat tärkeitä minulle esim. muoti, shoppailu, ystävät, matkustelu ja valokuvailu. En ole kuitenkaan mikään bloggaaja ketä on kirjoitellut monia vuosia niin saa mielellään tulla ehdottelemaan postaus ideoita blogiini! :)

  VastaaPoista