Lastenhuoneen suunnitelmia

Tein pientä muistinvirkistystä itselleni kodistamme, sillä täällä Jenkeissä unohtaa kyllä nopeasti kodin keskeneräiset suunnitelmat. Pohdiskelin hieman lasten leikkihuonetta, joka on vielä (äidin mielestä) hieman kesken ainakin sisustuksellisesti. Kasasin pienen kuvakollaasin huoneen tärkeistä elementeistä, joista meiltä löytyy itseasiassa kaikki jo kotoa, mutta osa niistä ei ole vielä päässyt tarkoitetulle paikalleen.
Ostin jo kesällä Ferm Livingin vaaleanvihreän Half Moon tapetin ja Elloksen kuusiohyllyt, mutta kumpikaan näistä ei ole vielä seinällä. Tapetti on suunniteltu laitettavaksi seinälle, jossa on halkeama (uusi talomme hieman elää) ja tuo halkeama tullaan siis korjaamaan rakennusliikkeen toimesta vielä tämän vuoden puolella. En halua laittaa tapettia, ennen kuin seinä on korjattu. Kuusiohyllyt ovat jääneet kiinnittämättä ehkä samasta syystä ja toisaalta en ole ihan varma, että mihin kohtaan ne oikeastaan loppujen lopuksi olisi kivoimmat laittaa. Vain nämä kaksi kuvaa ovat lainattuja, Elloksen nettisivuilta.

Muut jutut kuvassani ovatkin ainakin osittain jo vilahtaneet edellisessä lastenhuonetta käsittelevässä postauksessani (*KLIK*). Puuhelmi-kattovalaisimen tein itse, siksak-kuvioisen taulun tein myös itse ja löytyy meiltä pari ihanaa KG Designin pöllöäkin. Valkoisen talohyllyn sain ihanalta naapuriltani, kun sille ei löytynyt heidän kodistaan sopivaa paikkaa, joten sekin pitäisi vielä kiinnittää sopivalle paikalle.

Näiden juttujen valmistumista odottelen ehkä tällä hetkellä eniten ja tiedän, että myös lapset odottavat pääsyään kotiin ja omien lelujensa pariin. Meillä ei ole kauheesti ollut leluja mukana täällä Jenkeissä ja kun Oo sai viikonloppuna synttärilahjaksi pari uutta lelua, niin molemmat lapset hullaantuivat leluista ihan täysin. Eivät olisi halunneet luopua uusista jutuista, kun pakattiin illalla matkalaukkuja. :)

Ei kommentteja