Koti-ikävä ja kesän terassikuvia

Meillä on vielä viisi kokonaista päivää jäljellä täällä Floridassa. Kohta on reilu viisi viikkoa vierähtänyt ja pikkuhiljaa koti-ikävä on alkanut hiipimään mieliin. Mulla on jo vähän ikävä meidän kotia ja koska Suomessakin sää on jo viilentynyt kohti kylmempiä syysilmoja, ajattelin fiilistellä vähän vielä mennyttä kesää terassikuvien merkeissä.

Muutimme vuosi sitten eli viime syksynä uuteen kotiin ja nyt menneen kesän aikana rakensimme terassin takapihalle. Edellisessä kodissa meillä oli tosi pieni terassi, johon mahtui ainoastaan pikkupöytä ja pari taittotuolia, mutta nyt tilaa on paljon enemmän. Uusi terassi on noin 15 neliötä, joten uudet terassikalusteetkin oli hankittava täksi kesäksi.

Koska kierrätyskulttuuri on nostanut päätään myös mun ajatusmaailmassa, päätin, etten halua ostaa meille uusia kalusteita. Päätin tuunata muutamasta kelapöydästä ja kuormalavoista meille sopivat kalusteet. Kuormalavojahan on näkynyt jo useamman vuoden kodin sisustuksessa niin pihakalusteina kuin sisällä esimerkiksi sohvapöytänä. Netti on pullollaan kuvia kuormalavatuunauksista ja seuraavaksi näette mun tuunauksen.


Kuormalavoja oli yhteensä kuusi kappaletta ja kelapöytiä neljä. Maalasin kaikki pariin otteeseen valkoisella, mutta kelapöydät vaihtoivat väriään sitten lopulta mustiksi. Kävin hakemassa kaupasta pari lasten kokoa olevaa vaahtomuovipatjaa, jotka olivat juuri sopivan levyisiä. Syvyydeltään ne olisivat saaneet olla kymmenisen senttiä leveämpiä, mutta kun selkänojaan laittaa tyynyjä, niin taakse jäävää rakoa ei edes huomaa.

Aa sai heinäkuussa synttärilahjaksi pienen tiipii-teltan, joka oli meillä kesällä terassilla pihatelttana. Osa selkänojatyynyistä taitaa olla teltan sisällä pehmusteena..
Jos ulkona sataa, niin terassin tyynyt ja viltit ovat päätyneet välillä olkkarin sohvalle. Terassin sohvien vaahtomuovipatjoista saa myös lapsille lattialle kivoja pehmeitä löhöilypaikkoja ja monikäyttöiset viltit ovat kivoja piilopaikkoja lapsille.

Kaipailetko itse vielä kesää ja lämpimiä päiviä? Syksyn ja talven myötä blogiini on muuten tulossa ihan huikea uudistus yhteistyöprojektin merkeissä. Tuntuu upealta, että vasta puoli vuotta vanha blogini on saanut tällaisen mahdollisuuden.. Lisätietoa on luvassa piakkoin, enempää en voi vielä paljastaa tässä vaiheessa! :)

Ei kommentteja