Part 4: Terveisiä Floridasta!

Nythän on jo perjantai, saavuttiin Floridaan siis viime maanantaina. Aikaero painaa vielä pahasti (tänäänkin heräsin neljältä aamuyöllä), mutta se ei ole menoa haitannut, vaikka yöunille tulee mentyä jo kahdeksan aikaan illalla. Ollaan nautittu lämpimistä aurinkoisista päivistä, täällä on +32 - +34 astetta ja aurinko porottaa ihan täysillä. Välillä kun nousee viileästä ilmastoidusta autosta, niin lämpö lyö kasvoille kyllä aikamoisella paineella!

Emme ole vielä käyneet juurikaan shoppailemassa, mutta lähimarketeista on tarttunut jo mukaan jotain pieniä juttuja. Ostin jo vähän sisustusjuttujakin, nimittäin seinätarroja. Muutenkin täällä tuntuu olevan tai ainakin olleen juuri muodissa graafiset kuviot.
No ei sisustusjutuista toistaiseksi vielä enempää, ehkä myöhemmin, jos tulee jotain vastustamattomia löytöjä vastaan! Asumme tosi mukavalla omakotitaloalueella ja ollaan käyty joka aamu lenkillä tähän mennessä. Ainoa järkevä lenkkeilyaika on aamulla heti auringon noustessa, eli joskus puoli seitsemän pintaan, sillä ulkona on jo liian kuuma kahdeksan jälkeen. Lämpötilat ovat aamuisin 25 asteen pintaan ja se on vielä inhimillinen lenkkeilysää. Kahdeksan jälkeen lämpötila nousee auringon kanssa kilpaa ja kymmenen aikaan on jo lähemmäs 30 astetta.


Torstaisin täällä meidän alueella on roskispäivä, eli roska-auto käy keräämässä roskat. Edellisenä iltana roskikset vedetään tien varteen jokaisessa asunnossa. Mysteeri on, että kuka ne roskikset käy siirtämässä edes takas, sillä en ole nähnyt ketään koskemassa roskiksiin. Todennäköisesti tämä palvelu on ulkoistettu jollekin huoltofirmalle, mutta niin vaan se meidänkin roskis siirtyi tien varteen ja takaisin talon kulmalle päivän aikana.
Koiran kakasta täällä saa sakot, jos niitä ei korjaa pois. Mutta mitä jos kakkapussi unohtuu kotiin? Ei hätää, tien varsilla on nimittäin kakkapussiautomaatteja, joista saa ihan ilmaiseksi ottaa pussin. Näitä automaatteja pitäisi olla Suomessakin, nimittäin just viime viikolla astuin suoraan läjään, joka oli jätetty keskelle kävelytietä.
Ja sitten vielä pari kuvaa lähimarketeista..Loppuun oli pakko lisätä kuva joka blogistin unelmamukista, täältä löytyy omat jenkkiversiot myös niistäkin! Näitä pillikannuja oli joka väriä ja joka sarjakuvahahmon kuvalla höystettynä..Ei kommentteja