Olohuoneen esittely

Noniin, vihdoin pääsen esittelemään myös vähän olohuonetta. Meillä on kooltaan aika suuri olohuone, pituudeltaan noin kuusi metrinen, joten tilaa kyllä riittää. Kotimme on kaksi kerroksinen ja olohuone on alakerrassa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Yläkerrassa sijaitsee makuuhuoneet ja kylpyhuone sekä sauna.

Olkkarin plussat ovat suuri koko ja isot ikkunat tuovat paljon valoisuutta. Miinuksena on ehdottomasti sohva. Sohva ostettiin tähän kotiin noin yhdeksän kuukautta sitten ja se on koko sinä aikana näyttänyt siltä, että se olis ollut meillä viimeiset viisi vuotta. Pintaan tarttuu kaikki tahrat, kankaat eivät pysy paikoillaan tyynyjen päällä ja muutenkin sohva näyttää ihan tuhruiselta ja nuhruiselta. Sohvamme on siis IKEAn Kivik, jota olen muutamissa blogeissa nähnyt hehkutettavan. Sohva itsessään on tosi mukava istua, se on sopivan korkuinen ja siihen mahtuu koko perhe, mutta kangasmateriaali oli tosi huono valinta. Olemme harkinneet ostavamme uudet kankaat jossain vaiheessa, toivoisin sohvan saavan seuraavaksi hieman vaaleamman värin. Sohvan yläpuolelta myös puuttuu tauluhyllyt, jotka on jo ostettu, mutta ne kiinnitetään seinään vasta asunnon vuositarkastuksen jälkeen.


Viimeiseksi oli pakko ottaa vielä panorama-kuva, sillä koko olohuoneesta on vaikeaa saada kuvaa kerralla. Olohuone tuntuu vielä jotenkin keskeneräiseltä ja sekvalta. Sohvan pitäisi olla väriltään ehkä harmaa.. ainakin se aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. Sohvaan kuuluu myös rahi, joka meillä on olohuoneessa kyllä käytössä. Mun mielestä se kuitenkin tekee olohuoneen ahtaan oloiseksi, vaikka tilaa kyllä piisaa. Ja Häklin sohvapöytä on menossa maalattavaksi. Se saa pitää kyllä puunväriset jalkansa, mutta muutoin se kokee pienen muodonmuutoksen. Ehkä saan siitä teille kuvia myöhemmin!

Hauskaa viikonloppua ja nautitaan näistä viimeisistä helteistä!

Ei kommentteja