Ruokailutilan esittely

Viimeksi esittelin kodistamme keittiön (siitä voit lukea täältä) ja nyt on vuorossa ruokailutilan esittely. Meillä tosiaan on nuo kaksi pientä alle 2-vuotiasta, joten ruokapöydän ympärillä olevista tuoleista kaksi tuolia on syöttötuoleja. Pienempi vaatii vielä turvakaaren, ettei tipahda tuolista nenälleen, mutta isompi osaa jo kiivetä ja istua itse tuolissaan ilman turvakaarta.

Tuoleina meillä toimii tällä hetkellä kaksi pinnatuolia ja kaksi Artekin jakkaraa. Pari pinnatuolia odottelee vielä tuunausta ja fiksailua, joten kohta niitä saadaan lisää. Toistaiseksi nuo pari jakkaraa ovat toimineet erinomaisesti, sillä pienempää lasta joutuu syöttämään ja jakkaralle on helppo istahtaa vauvan syöttämisen ajaksi. Pinnatuolit muuttivat meille vasta pari viikkoa sitten, mutta pidän niiden keveydestä.

Lapsille meillä on hankittuna Stokken tuolit, joihin olen ollut ihan tyytyväinen. Aan tuolissa lakkapinta tosin oli todella huonolaatuinen ja tolulla ja kostealla rätillä pyyhittäessä pinta alkoi rakoilemaan. Tein Stokkelle asiasta reklamaation ja saimme uudet istuin- ja jalkaosat. Muutoin tuolit ovat ajaneet asiansa ja ovat olleet kestävät ja helppokäyttöiset. Meillä oli myös Stokken Table Top tarjottimet, mutta koin ne liian isoiksi ja kömpelöiksi käyttää. Ne veivät todella paljon tilaa ruokapöydästä eivätkä olleet oikein muutenkaan mieleeni. Ainakin yksi kappale olisi myynnissä, kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia.

Aalle hankin tabletiksi ihanan KG Designin silikonisen pilvitabletin. Lautaset pysyy hyvin paikoillaan ja se suojaa pöytää pahimmilta roiskeilta. Ensin olin hieman epäröivä tabletin koon suhteen, sillä olin aikaisemmin tottunut hieman isompaan tarjottimeen. Tabletti kuitenkin on juuri sopivan kokoinen lautaselle, lusikalle ja mukille. Oolla puolestaan on käytössä valkoinen Playtray, sillä se on mielestäni kaikista helpoin itse syömään harjoittelevalle lapselle. Se on myös nopea asentaa paikoilleen ja helppo siirtää tarvittaessa sivuun.
Olisi kiva kuulla kommenttejanne, mitä tykkäätte ruokailutilastamme?

2 kommenttia

  1. Kivasti synkkaa erilaiset tuolit yhteen. Raikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matilda :) Nyt ruokailutilamme on kasvanut kahdella pinnatuolilla lisää, eli pinnatuoleja on neljä ja lasten tuoleja kaksi. Aallon jakkarat pyörivät nyt aputuoleina ympäri asuntoa, pääsääntöisesti tuossa ruokapöydän ympärillä. Onneksi ne ovat niin monikäyttöisiä!

      Poista