Kurkistus lastenhuoneeseen

Meillä on siis kaksi alle kaksi vuotiasta lasta, Aa täyttää tässä kuussa 2v. ja Oo täyttää syksyllä vuoden. Nukkumajärjestelyt ovat tällä hetkellä sellaiset, että Oo nukkuu meidän kanssamme samassa huoneessa, välillä pinnasängyssä ja välillä äidin kainalossa, Aa puolestaan nukkuu omassa huoneessaan. Olen tehnyt huonejärjestelyt niin, että jatkossa molemmat lapset nukkuvat samassa huoneessa. Heillä on niin pieni ikäero, että sen puolesta lasten on kiva nukkua yhdessä.

Lapsille on varattu toinen huone leikkihuoneeksi, sillä muuten leluja joutuisi raivaamaan joka ilta nukkumaan mennessä, ennen kuin reitti sänkyyn olisi selvä. Tässä pieni kurkistus leikkihuoneeseen, joka on kyllä vielä todella kesken.. Nämä kuvat ovat otettu äidin lempparijutuista lastenhuoneessa. Leluja ei näköjään päätynyt kuviin yhtään, täytyy seuraavat kuvat ottaa vähän laajemmalla kuvakulmalla. Niitä leluja nimittäin riittää!
Mitä tykkäätte lasten leikkihuoneen värimaailmasta? Lastenhuoneeseen on tulossa vielä Fermiltä Halfmoon tapetti vaaleanvihertävänä ja Ellokselta ajattelin tilata maton, jossa toistuu sama kuvio. Muutaman hyllyn voisi kiinnittää myös seinälle, että saisi ne kauneimmat tavarat vähän suojaan vielä pieniltä ja uteliailta käsiltä, mutta sen jälkeen huone alkaa olla valmis.

6 kommenttia

 1. Voi ihanuus! Anna the brand new sisustussuunnittelija! <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä tykkään! Ihania yksityiskohtia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään kyllä paljon noista yksityiskohdista. :)

   Poista