Uutta suomalaista muotoilua: POP Table

Reilu kuukauden mittaisen "tuumaustaukoni" ja blogihiljaisuuteni aikana olin saanut kutsun sähköpostiini eräältä mielenkiintoiselta yritykseltä. Harmi, että olin viettänyt hiljaisuutta myös sähköpostini puolella ja tämä hieno tilaisuus oli mennyt ohitseni.

Olin nimittäin saanut kutsun suomalaissyntyisen huonekalukonseptin POP Table:n käynnistymistilaisuuteen. Vaikka en päässyt tilaisuuteen, päätin kuitenkin kertoa teille tarkemmin POP Table:sta, sillä sen tuotteiden muotokieli viehättää minua todella paljon.

POP Table on pieni yritys ja se on perustettu vuonna 2013 Helsingissä. Tällä hetkellä sitä pyörittää kahden hengen tiimi, mutta tuotteiden suunnitteluun on osallistunut laajempikin porukka. Tuotteet valmistetaan Kolhossa Pohjois-Pirkanmaalla. Yrityksen filosofiana on tuottaa laadukkaita, kestäviä ja hyvännäköisiä huonekaluja nykypäivän kertakäyttökulttuurin vastapainoksi ja koska tuotteet ovat täysin kuluttajan itselleen kustomoitavissa, ostaja saa varmasti sitä mitä haluaa eikä tarvitse tyytyä kompromisseihin.


Hauskinta POP Table pöydissä on, että ne ovat kaksipuoleisia. Pöytälevyyn ei tule asennuksen yhteydessä minkäänlaisia reikiä, joten sen voi halutessaan kääntää toisin päin, jolloin molemmat pöytäpinnat ovat käyttökelpoisia. Koska pöydän voi kustomoida haluamallaan värillä, voi toisen pinnan pitää vaikkapa neutraalin valkoisena ja toiseen taas valita vaikkapa villin pinkin tai keltaisen! Pöydät ovat kevyitä ja helposti liikuteltavia ja todella monikäyttöisiä. Pöytiä saa useilla eri mitoilla olohuoneen sohvapöydästä aina ruokapöydäksi.


POP Table:n nettisivuilla *klik* voi kokeilla pöydän kustomointia hauskalla ohjelmalla ja koska meiltä puuttuu vielä kokonaan olohuoneen pöytä, suunnittelin meille sellaisen. Suunnittelemani pöydän väri toiselta puolelta on valkoinen ja toinen puoli on tyylikkään musta. Reunan väriksi meille sopii parhaiten puun väri ja se tuo mielestäni tähän muuten vähäeleiseen pöytään kivaa kontrastia. Myös jalkojen värin voi valita mustan, valkoisen tai kromin väliltä ja päädyin valkoiseen. Sivuilta voi tilata myös pelkkiä pöytälevyjä, jos haluaa vaihdella useita eri värejä samoihin jalkoihin. Tämmöinen suunnittelemastani POP Table pöydästä siis tuli! :)
Mitä tykkäätte POP Table:n pöydistä? Toivottavasti näitä tulisi joskus myös vielä pienemmässä koossa, että saisin meille uudet yöpöydät sängyn viereen. Ihanan vähäeleisiä ja sopivat mielestäni erittäin hyvin skandinaaviseen sisustustyyliin.

Ei kommentteja