Kymmenen tauluhyllyn tarina

Meidän olkkariin on suunnitelmissa tauluhylly, perinteisesti siihen sohvan yläpuolelle, jossa sen paikka luonnollisestikin yleensä tuntuu monella olevan. Hyllyt on jo ostettu ja odottavat sohvan nurkassa poraajaa ja ruuveja. Hain Pinterestistä vähän inspiraatiota erilaisista tauluhyllyistä ja tässä postauksessa on kymmenen erilaista tauluhyllyä.

Itse hyllyn sisältö on vielä vähän hakusessa, olisi niin paljon kivoja ideoita ja ihania julisteita ja tauluja, joita hyllylle tekisi mieli laittaa. Pitäisikö se täyttää graafisilla tämän hetken "in" julisteilla, vai oman perheen kuvilla, tärkeillä hetkillä? Mitä muuta tauluhyllylle mahtuisi, kuin pelkkiä kuvia? Ja pitäisikö värimaailma pitää yksinkertaisen mustavalkoisena vai asettaisiko kuvien joukkoon jotain värikkäämpääkin.. Hmm, tässä on vähän ajatuksia pohdittavaksi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Kuvat siis Pinterestistä eli täältä. Löytyykö teidän kodista tauluhyllyä ja minkälaisia asioita se on kannateltavakseen saanut? Mikä näistä edellä nähdyistä hyllyistä on sinun suosikkisi?


Ei kommentteja