Design Sale

Vepsäläisellä on alkanut Design Sale ja ajattelin koostaa omat suosikkini. Sisustusmieltymykseni ovat muuttuneet skandinaavistyyliseen, suoriin linjoihin ja graafisuuteen, selkeyteen ja pelkistettyyn tyyliin. Väreinä valkoinen, musta ja ripaus koivua/puuta ovat mieleeni. Tehosteväreinä saa olla ripaus kirkkaitakin värejä, keltaista, turkoosia ja puuteriset pastellisävytkin ovat mieleeni.
Vepsäläinen, String Pocket

String Pocket hyllyn laitoin tilaukseen samantien. Olin suunnitellut ostavani hyllyn joka tapauksessa jossain vaiheessa ja nyt tarjous oli mielestäni sen verran hyvä, että oli sopiva aika kotiuttaa tämä "blogi-hylly".

Vepsäläinen, Artek 83

Tällä hetkellä meiltä löytyy Iskusta ostettu valkoinen pelkistetty korkeakiiltopöytä, mutta pidän Artekin 83 pöydän selkeästä suomalaisesta muotokielestä ja ripauksesta puun väriä. Tämä sopisi kotiimme erittäin hyvin.


Vepsäläinen, Artek 112b

Tämä hylly meiltä löytyy itseasiassa jo koivun värisenä, mutta valkoinenkin sopisi meille erittäin hyvin. Tämä ihan vaan vinkkinä muille, että nyt 112b hyllystä on hyvä tarjous.

Vepsäläinen, Vitra DSW

Nämä Vitran DSW tuolit ovat vilahdelleet monessa blogissa ja sisustuslehdessä viime aikoina. Vepsäläisellä on niistä 5+1 tarjous, tosin meille tarvittaisiin vain neljä tuolia, sillä vaikka ruokapöydän ympärille mahtuisi hyvin kuusi tuolia, syöttötuolit vievät tällä hetkellä pari paikkaa.

Mitkä ovat omat suosikkisi Design Salen tuotteista?

Ei kommentteja