Sisustuslöytö ja terveisiä Tukholmasta

Muutaman päivän blogihiljaisuus johtui viime viikonlopun Tukholman reissusta, pääsimme ihan aikuisten kesken risteilemään ja vähän haistelemaan uutuuksia Tukholman kauppoihin. Lapset jäivät hyvään hoitoon isovanhemmille viikonlopuksi, vaikka vähän tuntui pahalta jättää korvakipuisia lapsia. Meillä on vieraillut kevätflunssa ja molemmilta lapsilta löytyi molemmista korvista tulehdukset ja kaiken lisäksi antibiootti ei sopinut Oolle, oireina tuli kuiva ja punainen iho. Lasten osalta viikonloppu oli kuitenkin sujunut tosi hienosti, kiitos hyville hoitajille!

Tukholmassa aurinko helli ihmisiä ja siellä tuntuukin aina olevan aurinkoinen sää. Kävimme pyörähtämässä Sergelin torin perinteiset Åhlens-Gallerian-NK kauppakeskukset ja täytyy sanoa, että jokaisesta olisi löytynyt jotain ostettavaa. Åhlensilta löytyi lapsille muutama Mini Rodinin tuliainen ja sisustuspuoli oli siellä aivan ihana. Terassin sisustus olivat vahvasti esillä jo heti sisääntulokerroksessa, vaikka se onkin pääasiassa pyhitetty kosmetiikalle sekä laukuille ja kengille. 

Åhlensilla oli valikoimissaan paljon isoja lasipulloja, siis sellaisia isoja pyöreitä ja pulleita, joita on ennen vanhaa käytetty esimerkiksi kotiviinin tekemiseen. Myynnissä olevista lasipulloista oli pakko ottaa muutamia kuvia, sillä tämä oli hauska sattuma! Tein nimittäin juuri ennen pääsiäistä löydön isoäidiltäni mammalta ja löysin varaston perukoilta samanlaisen pullon, joka on oikeasti todella vanha ja kyseistä pulloa on käytetty joskus kotiviinin valmistukseen. Sinivihreä lasipullo odotti vanhan asekaapin päällä "kierrätykseen" menoa ja kysyin mammalta, voisinko saada pullon itselleni. Pullo ei ole vielä löytänyt kodistamme oikeaa paikkaa, mutta tällä hetkellä se on olohuoneessamme odottamassa ehkäpä pääsyä yläkertaan porrasaulaan. Myöskin pullon tarkoitus on vielä vähän hakusessa, mieheni haluaisi kerätä sen täyteen kolikoita ja itse taas haaveilen laittavani siihen muutaman puisen koristeoksan.

Tässä sitten kuvia ihanasta sisustuslöydöstäni!
Tukholman kierros jatkuu, Gallerianista löysin itselleni viime hetken shoppailuna valkoisen farkkutakin ja mustat housut. Valkoista farkkutakkia olen etsinyt jo helmikuusta asti ja nyt se oli pakko sitten ostaa, kun ihana malli viimein löytyi. Gallerianista ostin myös kesän ensimmäiset jätskipallot, mangoa ja minttua.

Kierros luksustavaratalo NK:ssa hivelee silmää joka kerta. Etenkin kodinsisustuskerros on aivan ihana ja design-huonekaluja löytyy vierivierestä. Ihastuin etenkin Hayn Kaleido tarjottimiin ja täytyykin miettiä, mitkä värit olisivat meille sopivimmat. Värejä kun löytyy laidasta laitaan, kirkas väri toisi hieman ilmettä, mutta toisaalta neutraali harmaa tai valkoinenkin sopisi meille hyvin. 


Hay Kaleido, Kuva Seita Shop

NK-kierroksella sydämeni sulatti kuitenkin Eamesin Elefantti ja tämän ihanuuden haluaisin todellakin meille. Toinen vaihtoehto lasten jakkaraksi/penkiksi olisi Eero Aarnion Puppy ja se minun pitikin jo kotiuttaa Hullujen Päivien sunnuntaipäivänä, mutta unohdin tyystin koko jutun ja Puppyt olikin myyty loppuun varmaan minuuteissa. Täytyy vähän miettiä vielä tätä, eli Elefantti vai Puppy, kumpi olisi teidän mielestä kivemman näköinen? 

Tilasin muuten ruotsalaisen KG Designin erään tuotteen viime viikolla ja se saapui eilen. Voisinkin esitellä sen piakkoin seuraavissa postauksissa. Meidän kotoa löytyy jo useampi KG Designin tuote, olen vähän ihastunut niiden ajattomaan, mutta samalla moderniin muotoon. Seuraavan postaus tulee vielä tällä viikolla, ihanaa vappua kaikille!

4 kommenttia

 1. Oi miten ihanan löydön oot tehny varastosta! Meilläkin vanhemmilla on pyörimässä kaikkia kivoja vanhoja juttuja joista sais aikaan vaikka mitä kunhan vaan sais aikaseksi :) Minä oon kyllä ehdottomasti niitten oksien kannalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi isovanhempien aarrekätköt on aika mahtavia, sieltä saattaa tehdä hienoja löytöjä. Tää ei suinkaan ollut ainoa löytö, täytyy katsoa, jos tekisin jonkun postauksen jossain vaiheessa kaikista aarteista. Mäkin olen oksien kannalla, täytyy katsoa mistä löytyis sopivia, luonnosta vaiko kaupasta? :)

   Poista
 2. Löytyipäs täältä kiva blogi :) Ihana tuo lasipullo, meillekin sopis sellainen :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia lasipulloista. Lasi vaan on niiin hieno materiaali : )

  VastaaPoista