Porraskomeron tapetointi

Asumme kaksikerroksisessa talossa, joten meillä on portaiden alla pieni porraskomero. Se ei onneksi ole avointa tilaa, vaan pieni varastohuone ovella. Avoimen tilan kanssa olisi se ongelma, että se täytyisi pitää jatkuvasti tyhjänä kaikesta ylimääräisestä tavarasta - nyt katseilta piilossa oleva porraskomero sulkee sisäänsä enemmänkin kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta. Olen suunnitellut vielä jonkinlaiset hyllyt porraskomeroon, jotta tavaraa saisi nostettua vähän ylemmäs lattian rajasta ja tilan saisi tehokkaammin käyttöön. Toistaiseksi meillä on vain Bruka Designin valkoinen puinen numeronaulakko seinällä ja siinä roikkuu usein esimerkiksi kauppa- ja pullokassit odottamassa kauppaan lähtöä.
Halusin vähän tuunata varastokomeroa ja päätin tapetoida sieltä pari seinää. Olin alunperin ajatellut jotain isokuvioista graafista tai koristeellista tapettia, mutta päädyin kuitenkin lopulta neutraaliin, mutta tyylikkääseen kimalleruututapettiin. En enää muista valmistajaa, sillä tapetti oli heräteostos Kodin Terrassa pyöriessäni. Tapetti kuitenkin sopii värisävyltään hyvin porraskomeron vieressä olevan eteisen tumman harmaaseen laattaan.


Tumma tapetti tuo varastoon vähän erilaista ilmettä. Toki tumma sävy ehkä aavistuksen pienentää varaston tilan tuntua, mutta samat neliöthän siellä on käytössä seinän väristä huolimatta. Pidän tapetin pienestä kimalluksesta, se tuo vähän ihanaa bling-blingiä pieneen tilaan. Mitäs tykkäätte? Seuraavan kerran saatte lukea postauksen tästä porraskomerosta, kun olen keksinyt minkälaiset hyllyt sinne tulee.


4 kommenttia

 1. Hauska idea! Ja tosi kaunis tapetti. Meillä onkin typerästi portaiden alus on avointa tilaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No mutta ehkä teidän seuraavassa kodissa sitten on jotenkin kivemmin ratkaistu toi portaiden alapuoli ;)

   Poista
 2. Ihana tapetti, ei musta ollenkaan tilaa pienentävä vaan ilmettä antava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, omasta mielestäni se tuo myös ilmettä muuten vähä tylsään varastotilaan :)

   Poista