Keittiön esittely

En ole vielä kovin paljoa esitellyt kotiamme kuvilla, joten tässä tulee ensimmäinen isompi kurkistus, olkaa hyvä! Pahoittelen heti alkuun hieman huonoja kuvia, minulla on niin kehno kamera ja valaistus on aika haasteellinen keittiössämme valokuvausta ajatellen.


Keittiömme on tavallaan käytävä, jonka molemmille puolille sijoittuu erilaisia työpisteitä. Päädystä löytyy ikkuna ja sen molemmin puolin ovat jakautuneet keittiön eri ominaisuudet. Yläkaapit ovat valkoista korkeakiiltoa, välitilassa on maitolasi ja muut kaapit ja vetolaatikostot ovat vaaleanruskeaa vaakaviilua. Keittiössämme vallitsee mielestäni moderni, mutta samalla lämminhenkinen tunnelma juuri värisävyjen ansiosta.

Taso on valkoinen kvartsitaso ja siitä en kyllä luopuisi millään, haluan ehdottomasti seuraavaankin asuntoon valkoisen työtason. Taso on helppo puhdistaa, mutta myönnetään, että joskus kyllä tuntuu siltä, että se on vaikeaa pitää puhtaana. Valkoisessa työtasossa toki näkyy kaikenlaiset muruset ja lika helpommin, mutta ehkä se on hyvä asia, sillä ainakin tulee siivottua useammin eikä lika jää kertymään. Kodinkoneet ovat integroituja kodinkoneita ja esimerkiksi astianpesukone meillä on piilotettu kokonaan kalustelevyn taakse, jotta keittiön yhtenäinen linja ei katkea. Myös induktiotaso on haluttu valkoisena, ettei valkoinen yhtenäinen linja katkea työtasossa.

Keittiöön en ole ajatellut nyt tehdä mitään muutoksia, olen tyytyväinen siihen ja pidän keittiöstämme tällä hetkellä tällaisenaan. Kevätsiivouksen joku ahkera apulainen voisi kyllä tulla tekemään kaappien sisälle.

Viimeinen kuva on Aan keittiöstä ja kuvakulmakin on lapsen perspektiivistä otettu. Olen ajatellut joko maalata tai päällystää kontaktimuovilla lastenkeittiön puun väriset osat, mutta vielä siihen ei ole ollut aikaa. Se on niin erivärinen muun keittiön kanssa, vaikka paikkana tuo onkin erinomainen lasten keittiölle. Lastenkeittiö oli ainakin meille huippuostos ja se on ahkerassa käytössä. Aa kokkailee usein samalla omassa keittiössään, kun aikuiset tekevät ruokaa vieressä.Toivottavasti jätät kommentin, mitä mieltä olet keittiöstä? Ja minkä huoneen tai alueen seuraavaksi haluaisit nähdä kodistamme?

11 kommenttia

 1. Wau, tosi hieno! Tyylikäs. <3 Minä haluan tietysti nähdä kaikki huoneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jemina, oletko muuten esitellyt teidän kylpyhuonetta missään postauksessa? Meidän kylppäri ei ainakaan vielä ole esittelylistalla, kalusteiden uupuessa. Mutta onneksi tässä on aika monta tilaa esiteltävänä ennen kuin päästään kylppäriin asti! :)

   Poista
 2. Ihana keittiö! Valkoinen on aina kyllä tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokovalkoinenkin miellyttäisi mua kovasti, mutta kun täytyy tuota miestäkin kuunnella, niin aina ei ihan kaikkea tahtoa saa läpi. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja ihana tuo välitilan valoa heijastava valkoinen lasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä ihana ja helppo pitää puhtaana! ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Salla, mäkin tykkään meidän keittiöstä kyllä paljon! Etenkin tuo valkoinen kivitaso on mun lemppari meidän keittiössä, siihen kun voi laskea suoraan kuumat kattilat eikä tarvitse paljon varoa :)

   Poista
 5. Hieno keittiö! Mistä tuo ihana välitilalasi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, maidonvalkoinen välitilalasi on tilattu Tikkurilan lasilta. Vaihtoehtoina olisi ollut vihreään taittava tai kokonaan valkoinen, valitsimme kokovalkoinen. He kävivät mittaamassa ja asentamassa lasin paikoilleen :) Lasi on superhelppo pitää puhtaana, olen ollut tosi tyytyväinen.

   Poista
 6. Ooh ihana! Odottelen malttamattomana koska löydän sen omakotitalon joka nappaa täysillä ja sitten pääsen minäkin laittelemaan! :)

  VastaaPoista