Hunajakenno vs. kuusiohylly

Olen jo jonkin aikaa kaivannut lisää tilaa sisustustavaralle, mutta meillä on todella rajallisesti tällä hetkellä niin sanottua laskutilaa. Suunnittelin ruokapöydän yläpuolelle jonkinlaisia hyllyjä ja ihastuin Lapsimessuilla tähän kennohyllyyn, jonka on suunnitellut suomalainen Luona. Kaverini vinkkasi, että myös Bloomingvilleltä löytyy lähestulkoon samanlainen hylly, mutta sen saa myös valkoisella sisuksella. Itse en välitä kokonaan vanerisesta hyllyköstä ja Luona vinkkaakin tuunaamaan heidän hyllyään esimerkiksi maalilla. Mutta taidan olla sen verran laiska, että säästän sen vaivan ja harkitsen samantien tuon Bloomingvillen jo valmiiksi valkoista hunajakennohyllyä. Tässä vielä kuvat molemmista hyllyistä, kummasta itse tykkäisitte enemmän?
1. Hyllymoduuli hunajakenno, Bloomingville
2. Kuusiohylly, Luona

Tällä hetkellä meillä on ruokapöydän päädyssä iso puinen harmaasävyinen seinäkello. Harkitsin aikaisemmin sen maalaamista valkoiseksi, mutta se sopikin harmaasävyisenä ihan kauniisti asuntoomme, sillä se on väriltään hyvin saman sävyinen keittiön kaapiston värin kanssa. Löysin kellollekin jo uuden paikan eteisen kenkäkaapin yläpuolelta, jos saisin nuo Luonan tai Bloomingvillen hyllyt ruokapöydän päätyyn, mutta mikäli kello vaihtaa paikkaa, niin sitten kyllä aion maalata sen valkoiseksi. Kenkäkaapin päälle olen jo pitkään miettinyt jotain, sillä seinä näyttää jotenkin tyhjältä. Siihen sopisi sisustustarrakin, mutta jostain syystä olen menettänyt mielenkiintoni niihin, ehkä niitä näkyy hieman liikaa jo joka puolella. Ostinkin jo erään tekstitarran ja suunnittelin sen kiinnittämistä, mutta luulen, että tuo iso kello sopisi seinälle paremmin. Kenkäkaapin päällä on yleensä muuten aina vaihtuva dekoraatio, nyt pääsiäisen kunniaksi sitä koristaa Iittalan kivituikut, valtava perhosorkidea sekä Villeroy&Bochin pupufiguuri, joka on näistä ennen pääsiäistä otetuista kuvista jäänyt uupumaan.

2 kommenttia

  1. Mistä tuo kenkähylly on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janina, se on ostettu Iskusta. Toivoisin pääseväni siitä eroon, jos löytäisin jostain tilalle vanhan liinavaatekaapin. Mutta vielä ei ole löytynyt, joten kenkäkaappi saa toistaiseksi jäädä.

      Poista