Blogin avajaiset ja messuhumua

Moi!

Oon jo tässä pidemmän aikaa miettinyt, että omaa blogia olisi mukava alkaa kirjoittamaan. So here we go! En halua määritellä blogin sisältöä sen tarkemmin, kuin että se kertoo arjestani ja omista kiinnostuksen kohteistani eli lapsista, kodin sisustamisesta ja liikunnasta. Perheestäni löytyy kaksi lasta, tyttäreni Aa ja poikani Oo sekä mieheni Vee. Tällä hetkellä olen vielä äitiyslomalla ja hoidan molempia lapsia kotona. Töihin olen palaamassa näillä näkymin tammikuussa 2015 ja molemmat lapset menevät silloin päiväkotiin tai perhepäivähoitajalle, en ole vielä oikein päättänyt, että mitä tehdään hoitopaikan suhteen. Pohdin myös tammikuuta aloituksen suhteen siksi, että silloin ns. kesken kauden on ilmeisesti vähän hankalaa saada hoitopaikkaa, kun paikat on jaettu jo elokuussa. Toivottavasti molemmat lapset pääsisivät samaan hoitopaikkaan ja mieluusti vielä samaan ryhmään. Ikäeroa lapsilla on vain 1v 2kk, joten sen puolesta ainakin voisivat päästä samaan ryhmään. Tietysti jos lapset pääsevät samalle perhepäivähoitajalle, niin sitten ainakin olisivat samassa hoitopaikassa. No tätä täytyy vielä pohtia, palataan siihen sitten kun asia on ajankohtaisempi, eli tässä lähiaikoina kylläkin!

En tiedä miksi blogi-innostukseni alkoi juuri tänä iltana. Ehkä se johtuu siitä, että kävin lapsimessuilla ja näin siellä niin ihania lastenvaatteita, että teki mieli näyttää heti koko maailmalle omat ostokseni! Aikaisempina vuosina olen käynyt kyllä lastenmessuilla (muistaakseni pariin otteeseenkin), mutta en ole löytänyt mitään shoppailtavaa. Nyt mukaan kuitenkin tarttui kaikenlaista ihanaa, Oo sai messutuliaisina vaatteita minulle uudelta tuttavuudelta Mainiolta ja Aa sai KG Designin uuden Moln pöytäalusen sekä ihanan Mr. Uggly säästölippaan. Laitan kuvia heti, kun luonnonvaloa on tarpeeksi kuvia varten. Kävin messuilla tänään perjantaina heti aamusta ja ajattelin mennä käymään uudestaan sunnuntaina, sillä mulla kävi niin hyvä tuuri, että voitin messuliput kahdesta paikasta. Kaiken kaikkiaan messuilla oli mielestäni ihan kivoja alennuksia useilla osastoilla ja paljon arvontojakin näytti olevan monessa paikassa. Messukeskuksessahan on samaan aikaan esimerkiksi luomu- ja lähiruokamessut sekä kädentaitomessut. Kävimme nopeasti pyörähtämässä myös noilla messuilla ja etenkin luomu- ja lähiruokamessuilta löytyi kaikkea superherkullista maisteltavaa fudgesta muikkuihin.

Siinäpä nyt olisi sitten nämä ensimmäisen postauksen kuulumiset, yritän kirjoitella tänne yhdestä pariin kertaan viikossa ja tietysti aina silloin, kun on jotain mielenkiintoista asiaa mielessä. Hyvää viikonloppua kaikille ja toivotaan, ettei se jäätävä lumimyrsky ole iskemässä tänne Etelä-Suomeen, niin kuin vähän säätiedotuksessa lupailtiin! Seuraavaan postaukseen lupaan lisäillä kuvia ainakin noista lapsimessujen shoppailuistani!

8 kommenttia

 1. Onnittelut uudesta blogista! Taustakuvasikin on hieno!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vihdoin aloitit! :) Onnea ja menestystä blogillesi! Jään mielelläni lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta vaikuttaa blogisi. Liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna viestistä! Käyn ehdottomasti vierailulla myös sun blogissa :)

   Poista